Močno dvomim, da bo zadeva dejansko oddajala s 1000mW. Večina držav ima 100mW omejitev in dvomim da bi v hišne routerje za brezveze dajali not 10x močnejše oddajnike in jih potem programsko znižali na 10%. To preprosto nima smisla
Ma saj ni toliko slabši sprejem same antene, tukaj tukaj je, problem je da nekaj blokira download na PCju, namreč telefon pri podobno močnem signalu potegne 45 mbitov, PC pa samo med 5-10. Vsekakor naredim prej cleaninstall, dodam 4GB ramov in da vidimo. Sumim da je SW težava.
Sam imam tudi WR1043ND v3 z OpenWRT in imam nastavljeno na US iz razloga, ker na SI ni šlo niti do 100mW (20dBm) oddajne moči.
Sedaj gledam web vmesnik in lahko res grem vse do 25dBm (316mW). Bom mogoče probal ob priliki, ampak zaenkrat nimam težav s pokrivanjem majhnega stanovanja s knauf stenami
Ne najdem tega dongla pa da crkneš
Probaj za foro Channel prestavit na 7. Channel Width pa na 40MHz in zaženi speed test.
Tako je, sprednjo plato. Imaš morda bluetooth miško? Ker je na isti frekvenci, bi tudi za lahko povzročala probleme. Ugasni jo, baterijo ven in izklopi iz elektrike PC ter priključi nazaj.Ne najdem tega dongla pa da crkneš Aja, na PCju v drugi sobi ki pa je povezan direkt na router s kablom pa mi vleče 50/4 kar je omejitev omrežja. Tako da mi telefon dobro vleče pri jakosti 70dBM. Čeprav mi ni jasno pri onih tvojih slikah zgoraj, a to bi moral dobiti sprednjo plato PC-ja dol da pridem do tega dongla?
Daj res oboje na Auto ter obkljukaj speedboost. Lahko se res izboljša...Kanal imam na 7, je pa še opcija 9 samo. Megaherce pa imam nastavljene "20_40Mhz", ni druge opcije kot to in "20Mhz only".
philips , dobra informacija, hvala. Lahko samo še poveš, kateri Firmware imaš gor? Morda original?
Lahko prosim probaš še, če bo na nastavitvi Indija sprejelo 25dBm? To bi potem namreč bil optimum, saj bi obdržal 12 in 13 kanal, kar sedaj z USA izgubiš
Hostname OpenWrt
Model TP-Link TL-WR1043N/ND v3
Firmware Version OpenWrt Designated Driver r49379 / LuCI Master (git-16.161.62778-0b8bfed)
Kernel Version 4.1.23
Cakaj, to zdaj govoris o nastavitvah v ruterju ali o nastavitvah v omrezni kartici? Tako miska kot tipkovnica sta USB žični!!!Hm, tam, kjer spreminjaš kanal in 20 mhz 40 mhz, naj bi bila opcija speedboost. Morda je pa ni v verziji 3.
Jaz imam izkušnje z V2 kjer ta opcija je...
Probaj za foro Channel prestavit na 7. Channel Width pa na 40MHz in zaženi speed test.