Nov rekord slovenske RKC

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik SeriousSam pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Novodobna tehnologija in ozaveščenost ljudi je velika jeba za RKC.

Drugače bi ga že zdavnaj pospravili, kot so recimo Albina Lucianija...
Tako je
@888888 - jaz kar velikokrat stopim v cerkev, ampak iz čisto kulturno-zgodovinskih razlogov. A name tudi leti bes kvazivernikov?
wink-1.gif
A beleženju prisotnih in prisluškovanju kaj je pridigal župnik se sedaj tako reče?
A sem napisal, da takrat hodim v cerkev, ko imajo verniki svoja zaklinjanja in izvajanja poganskih ritualov svojemu bogu? tudi pod razno ne..
ne-ne-1.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.627
2.406
113
Pomurje
Sem mislil v nedeljo, da je že konec zime - pust, pa so bili le pajaci z zlatimi kapami in božjimi palcami, ki so se prestavili iz enega na drugi breg Ljubljanice.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kaj se razburjaš? a si ti fukal samo tolikokrat, kot pa imaš otrok?
smile-1.gif

Drgač si pa verniki tele farške burke sami plačujte, če jih rabite. nekateri čisto dobro shajamo brez te navlake.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ne pozabi na posebne borcevske penzije, ki jih je 70 let po vojni vedno vec, namesto manj. Tlele gredo milijoni v luft, da se kar kadi..

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
nekateri cisto dobro shajamo brez splavov in kontracepcije, zakaj moram to placevati? pa se vera mi prepoveduje! ce bi z burko opletal po tvju in to rekel bi se mi varuhinja clovekovih pravic opravicila po cajtengih pa se pahor pokleknil pred mano.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
KSZ
Dober miljonček damo, da se lahko gredo svoje mišmaše.
Tekoče stroške jim plačamo davkoplačevalci, pufe pa bomo tudi.

Nisi prebral do konca; tu je še izobraževanje ovc:

Citat:
Od 13,7 milijona evrov, kolikor jih je ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport letos namenilo za vse zasebne šole, so katoliške zasebne šole letos prejele 9,3 milijona evrov .

+obnova sakralnih objektov, kjer niso vštete "donacije" občin.

Pa misliš, da elektriko za osvetljevanje plačujejo sami?

Pri vsem tem pa katolibani pljuvajo čez oblast, katera jim omogoča delovanje.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ajde, daj link do razdelitve torte lanske sezone, lahko tudi 10 let nazaj. Pa bomo razclenili. Proracuna mislim, ker penzij se raje sploh ne dotikam, ker vas je rdeckarje-hlapce lahko samo sram!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Za koliko maš že dal?

Daj ne bluzi spet z masami in odpustki. Spelji se nekam. To je zastonj, ostalo so prostovoljni prispevki razen, ce je tvoj far opral glavo tudi tebi! Pejmo ze enkrat zadevi do dna. Samo zapletas se za brezveze in po neumnosti!

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
nekateri cisto dobro shajamo brez splavov in kontracepcije, zakaj moram to placevati? pa se vera mi prepoveduje! ce bi z burko opletal po tvju in to rekel bi se mi varuhinja clovekovih pravic opravicila po cajtengih pa se pahor pokleknil pred mano.
jaz čisto lepo shajam brez župnikov, sakralnih objektov in ostalih traparij. zakaj jih moram plačevati?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.627
2.406
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Saj jaz tudi brez stožic in podobnih športnih objektov. Zakaj jih moram plačevati. Pa je teh področij še precej.

zato ker v športne,kulturne objekte hodimo vsi, v sakralne pa samo eni, največkrat le ko treba šunko in jajca pošpricat.