Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Klasični poskus phishinga. Če klikneš na link v mailu bo odprlo stran, ki je identična applovi. Samo je na neki drugi domeni. Če se na taki strani logiraš, dobijo tvoje geslo in se lahko logirajo v tvoj icloud.
Citat: Uporabnik smt pravi:
Ma nisem siguren. Domena v povezavi je 100% applova. Razen, ce lahko pri scanerjih kupis iphone,... Itunes,... Preveris coverage za izadeve....
Zelel je povedati, da ce ti vidis v mailu povezavo, kjer pise appleid.apple.com ... to se ne pomeni, da se zadaj skriva tudi prav povezava na to stran... Zato je v takih primerih najbolje, ce naslov prepises v brskalnik in ga ne klikas v mailu ...
ampak od kje pa so dobil njegove osebne podakte, če je email nateg "email vsebuje tudi moje ime in priimek in moj apple id" ? To je men bolj zastrašujoče.
Citat: Uporabnik Fusion pravi:
ampak od kje pa so dobil njegove osebne podakte, če je email nateg "email vsebuje tudi moje ime in priimek in moj apple id" ? To je men bolj zastrašujoče.
Kje dobijo pa tvoj PayPal naslov in ID za tak pishing?
Nekje so sneli (morda celo legalno kupili) bazo e-mejlov in poizkušajo na slepo srečo koliko se jih bo ujelo...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.