Nov multimedijski predvajalnik

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.563
36
48
41
Ljubljana
V kratkem bom kupoval nov MM predvajalnik za v spalnico/dnevno (odvisno kateri bo šel kam).

Lastil sem si prvega WD-ja pa ga prodal za Xtreamerja, katerega imam sedaj.

Z xtreamerjem sem v 95% zadovoljen (kdaj pa kdaj ga morem ugasniti in prižgati, ko kaj zašteka, vse ostalo je super), pa vendar pogrešam funkcije kot so CoverArt, IMDB opis in ocena.

Sicer Xtreamer ponuja neko svoje kvazi CoverArt sr*nje, ampak to ni to.

Nekako sem se najbolj zagledal v HDX-1000. Kakšna mnenja? Iz francije se jih dobi za cca. 220eur s postnino in kar sem gledal, se da marsikaj očesu bolj prijaznega narest v menijih in podobnem na HDX-u kot pa na Xtreamerju.

Popcorn mi ne diši (ne vem sicer zakaj
confused-1.gif
ampak mi pač ne potegne)...kaj drugega sploh še obstaja? Mogoče novi WD-ji (omogočajo CoverArt in imdb opise in podobno?)?

talam zvezdice
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz imam ASRock ION 330 - normalni komp žepnih dimenzij. 1080 HD še nisem probal, ker mi niti TV ne podpira, ampak bi naj delal bp. Not je dvojedrni Atom, ION grafika (Geforce 9400), 2GB ram, 320 GB disk, HDMI, eSATA... Edino Wi-Fi fali, ampak za 15€ dobiš USB stick.

Glede na to, da mi odpade kakršnakoli skrb za podporo formatov in da ga lahko uporabljam kot normalni komp, mi ni bilo težko dat 300€ za njega. Obstaja pa še verzija s daljincem (330€) in Blu-Rayem (380€). To so sicer cene iz Mimovrste, iz tujine je ceneje.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če gledaš v tem cenovnem razredu potem ti tudi jaz predlagam tako kot predhodnika htpc.