V kratkem bom kupoval nov MM predvajalnik za v spalnico/dnevno (odvisno kateri bo šel kam).
Lastil sem si prvega WD-ja pa ga prodal za Xtreamerja, katerega imam sedaj.
Z xtreamerjem sem v 95% zadovoljen (kdaj pa kdaj ga morem ugasniti in prižgati, ko kaj zašteka, vse ostalo je super), pa vendar pogrešam funkcije kot so CoverArt, IMDB opis in ocena.
Sicer Xtreamer ponuja neko svoje kvazi CoverArt sr*nje, ampak to ni to.
Nekako sem se najbolj zagledal v HDX-1000. Kakšna mnenja? Iz francije se jih dobi za cca. 220eur s postnino in kar sem gledal, se da marsikaj očesu bolj prijaznega narest v menijih in podobnem na HDX-u kot pa na Xtreamerju.
Popcorn mi ne diši (ne vem sicer zakaj
ampak mi pač ne potegne)...kaj drugega sploh še obstaja? Mogoče novi WD-ji (omogočajo CoverArt in imdb opise in podobno?)?
talam zvezdice
Lastil sem si prvega WD-ja pa ga prodal za Xtreamerja, katerega imam sedaj.
Z xtreamerjem sem v 95% zadovoljen (kdaj pa kdaj ga morem ugasniti in prižgati, ko kaj zašteka, vse ostalo je super), pa vendar pogrešam funkcije kot so CoverArt, IMDB opis in ocena.
Sicer Xtreamer ponuja neko svoje kvazi CoverArt sr*nje, ampak to ni to.
Nekako sem se najbolj zagledal v HDX-1000. Kakšna mnenja? Iz francije se jih dobi za cca. 220eur s postnino in kar sem gledal, se da marsikaj očesu bolj prijaznega narest v menijih in podobnem na HDX-u kot pa na Xtreamerju.
Popcorn mi ne diši (ne vem sicer zakaj
talam zvezdice