NOV karavan ali enoprostorec do 30k eur.

Tahudfirbc

Pripravnik
3. maj 2010
304
0
16
Za mizo
Nikdar ne bom zastopil ljudi ki kupijo avto zaradi pozerstva , potem pa jokajo, ko jim ga plunejo , da niso imeli zavarovanja proti kraji. Pa kdo jim je kriv, jaz ali rodna Crna gora

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Tahudfirbc pravi:
Nikdar ne bom zastopil ljudi ki kupijo avto zaradi pozerstva , potem pa jokajo, ko jim ga plunejo , da niso imeli zavarovanja proti kraji. Pa kdo jim je kriv, jaz ali rodna Crna gora

Nekdo ki kupi kola za poziranje in žeščo-izigravanje je tak vlka možnost da ga ima na leasing, tam večinoma je pogoj kasko,
v kasku pa je večinoma všteta tut kraja. (če nimam prav me ne popravite)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Privč, ni kanta, je prostoren pelje se zelo dobro
Drugič...nepremičnina ?....brez besed
Tretjič ....ne bo ga težko prodat, ker kvalitetna roba se prodaja
smile-1.gif

Jah če ga ni težko prodat pa nam ga prodaj, bomo ti kak honorarček dali, avtohiše ponujajo take cene,
da bi človek razmislo če se sploh splača prodat tak avto za par gajb piva, nekoč pa je bil okol 30k.

Pelje se dobro, ne rečem, japonc ko japonc, spomini da mojo hondo so tukaj v trenutku ko primem volan in ga zavrtim,
ampak še vedno je občutek v kakem pasatu istega letnika (ali pa lagune) enostavno boljši. (nemaram pasatov, šemanj pa lagune)

In ja, je nepremičnina, gremo na morje 4 osebe + vikend paket krama, od oka 400 obremenitve s keslom vred, vrtet ga je treba vse do 6,5k (če hočeš nek rezultat) poraba pa tam 12. Za moje pojme nepremičnina, glede nato da nam je 4 TDI z truglo sledil kot da je
privezan zadaj. (ni čudno da bo zdaj G5 plus kupil)

Pa nehajma s tem, ker iščejo enoprostorca oz. karavelo.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Kaj pa c5 tourer če naredimo majhno izjemo glede francozev? Ima kdo kakšne izkušnje z njim?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Notranjost je mal špartanska, ampak mu tega ne zamerim.
Subaru s svojimi dobrimi in slabimi lastnostmi.

Dotični se valja že nekaj časa na a.net, zato bi ga morebitni kupec lahko dobil še za manj.