Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Madona, včeraj sem gledal tisti supermodel, al kaj je. Kakšen je to folk, voditeljica kot obešalnik, una v žiriji je sploh grozna. Punce pa se pač vedejo letom primerno.
A kdo ve, bo Bigbrother "slavnih" tudi na Brio. Upam!
hmm sem pogruntal da je to ženski kanal takoj ko sem slišal ime:
BRIJ JO...
drugače pa v planu imajo tudi moški kanal in filmski... vsaj tako je direktor povedal v intervjuju v dnevniku. kot veste se brij jo ne predvaja drugje kot v kabelskem omrežju... so tako tudi malo stroškov skinuli (tv pika je bila oddajane tudi zemeljsko)
En dan sem gledal košarko proti turkom in se moji ni dopadlo (itak so gubil) pa sem prešaltal na brio. Takoj je blo več romantike
Drug dan sem gledal film od Bud Spencerja in Terenca Hilla katerega nisem gledal že 15 let.
Me pa zanima če bodo kaj spremenil programsko shemo Pop tv. Verjetno ne, ker brijo ne vleče na antene.
Kaj več pa ne gledam...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.