Nov kanal POP Brio

jest5

Guru
18. avg 2007
25.958
-8.676
113
Ja, samo kakšne nadaljevanke
evil.gif

avantgarda

Pripravnik
13. mar 2008
186
0
16
Vedno ko je govora o televiziji, mi pridejo v glavo tile verzi:

"Got thirteen channels of shit on the T.V. to choose from"
(Nobody Home, Pink Floyd)

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-376
113
a ne bojo na tem kanalu tiste mehiške limonade in ta shit od shita???

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Vidm, da je to dejansko TV kanal za (samske) ženske.
uf-1.gif

Naj še enga za tipe nardijo. Moški filmi, moške nadaljevanke, moški dokumentarci, šport,....pa nage babe po polnoči.
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
A ni to podobno A kanalu ? Oni imajo same nanizanke in filme iz prejšnjega stoletja. Vsaj tako je bilo včasih... Zakaj še en kanal podoben A-kanalu ???
17758-icon_confused.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Nanizanke in filmi v prejšnjem stoletju so bili prav odlični.

Problem je v tem, ker na kanalu A še nisem zasledil filma vrednega ogleda. Sami holivudski filmi B, pardon C kvalitete.
Verjeli ali ne, čeprav pogledam par filmov na teden, nisem do konca pogledal še niti enega na kanalu A. Pa še te ki sem začel gledat sem res za to, ker se mi ni dal šaltat al pa je bilo drugje še slabše.

btw. zakaj so sploh šli na POP-u delat novo televizijo, saj niti na POP-u nimajo ničesar v programu, poleg 12 ur telenovel na dan. Pa še to predvidevam da bodo sedaj preselili na Brio, glede na to da je to TV za ženske.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Zakaj še en kanal podoben A-kanalu ???
17758-icon_confused.gif

Oglaševanje. Večina izdekov, ki se oglašuje na TV, imajo za ciljno skupino ženske. Tudi če niso neposredno izdelki za ženske, ciljajo nanje, kar se lepo vidi iz samih oglasov.

Z novim "ženskim" kanalom bodo lahko prodajali oglasni prostor, ki targetira demografsko skupino, na katero imajo TV oglasi največji učinek. To pomeni, da bodo oglasni prostor na Brio lahko prodajali dražje, kot so ga do zdaj na Piki.

Drugi razlog pa so TV pravice za filme, serije, itd. Te se praviloma prodajajo v paketih, kar pomeni, da mora Pro Plus poleg filma ali serije, ki jo želi, kupiti še film ali serijo C produkcije, ki si je sicer ne želi, a jo je po pogodbi vseeno dolžan predvajati. Zato rabijo dodaten kanal, kjer lahko predvajajo "šrot", kateri ne spada v programsko usmeritev Pop TV in Kanala A. To je bil menda glavni razlog, da so kupili TV Piko.

Povedano v prispodobi, recimo, da imaš salon za prodajo premium rabljenih avtomobilov. Toda na šleperju rabljenih avtov, ki ga kupiš, obvezno zraven dobiš še nekaj krša. Ker tega krša ne moreš prodajati v salonu skupaj s premium znamkami, odpreš še en salon, kjer prodajaš nizkocenovne rabljene avte.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Nice... lepo razloženo, hvala
cheer.gif

Kar se mene tiče, dokler se bo dalo vleči z neta nanizanke, katere sploh nimajo šans, da bi se vrtele pri nas in najnovejše dele meni zanimivih nanizank me pop TV s svojimi 3 kanali ne vidi !
10.gif

Aja, kaj pa BRIO sploh pomeni ???