Citat:
Uporabnik map pravi:
Ker naj se zavleče, ga ne pogrešam in tudi si ga ne želim.
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
...zadnji....
rok za zamenjavo je bil včeraj....ammm
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Ja itak. Al pa brisat komentarje take katere določenim osebkom tu gor ne paše in potem jokajo preko ZS moderatorjem ali grozijo uporabnikom preko ZS.
Kot sem že povedal pa so že parkrat brisal: Tukaj gor vas je par pametnjakovičev, da kar glava boli. Pojma nimate, nekaj preberete na netu in potem bluzite tle po forumu. V real laifu vas pa itak nobeden ne jebe.
srv če je kdo tukaj gor izgubljena "ovčica"
Sedaj pa hitro brisat al pa spamat komentar da ga kdo ne bo videl.
seveda, to velja samo za "stare" !Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Kolikor vem bodo na 60% omejili le starim Note 7, ki jih ne bodo menjali
Ker, če je to rešitev za nove Note7, potem je to huronski fail in nikakva rešitev problema. In to v premium modelu.
Oprosti ker nisem mogel prej odgovorit.Sem bil banan od našega predragega Moderatorja.Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Ja itak. Al pa brisat komentarje take katere določenim osebkom tu gor ne paše in potem jokajo preko ZS moderatorjem ali grozijo uporabnikom preko ZS.
Kot sem že povedal pa so že parkrat brisal: Tukaj gor vas je par pametnjakovičev, da kar glava boli. Pojma nimate, nekaj preberete na netu in potem bluzite tle po forumu. V real laifu vas pa itak nobeden ne jebe.
srv če je kdo tukaj gor izgubljena "ovčica"
Sedaj pa hitro brisat al pa spamat komentar da ga kdo ne bo videl.
O, polnoletna oseba, ki se identificira z junakom fikcijskega filma se je zopet javilaTi si tudi zlobnež, a ne ?
PS: v vednost - na ZS ne pišem, v SPAM ne prijavljam, etc., ker se z idioti* ne obremenjujem !
* izraza "*" ne uporabljam kot žaljivko, ampak kot medicinski pojav.
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Evo preveril. Vsi s starimi Note 7, ki jih še niso menjali bodo dobili update s katerim se jim bo omejilo polnenje na 60%. Čez čas pa se jim bodo ugasnili. Za nove to seveda ne velja.
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
...zadnji....
rok za zamenjavo je bil včeraj....ammm