Note 7

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
...zadnji....

rok za zamenjavo je bil včeraj....ammm
redface-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Samsung Si jih že ima, baje tudi BB in klic pričakujem jutri. Pa da vidimo ?

Najprej gredo menjave, nato prednaročila in na koncu redna prodaja, se zna zavleči do srede oktobra ali še malo več, da bo v redni prodaji.

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Ja itak. Al pa brisat komentarje take katere določenim osebkom tu gor ne paše in potem jokajo preko ZS moderatorjem ali grozijo uporabnikom preko ZS.
Kot sem že povedal pa so že parkrat brisal: Tukaj gor vas je par pametnjakovičev, da kar glava boli. Pojma nimate, nekaj preberete na netu in potem bluzite tle po forumu. V real laifu vas pa itak nobeden ne jebe.

srv če je kdo tukaj gor izgubljena "ovčica"
bonk.gif

Sedaj pa hitro brisat al pa spamat komentar da ga kdo ne bo videl.

Nazadnje uredil moderator:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik kwa1 pravi:
...zadnji....

rok za zamenjavo je bil včeraj....ammm
redface-1.gif

Še nič novega; danes ni bilo nič, upajmo na čim prej.

Sicer pa je res prišel update, ki onemogoča polnjenje nad 60%, ampak ni problema, čez dan se bo še vedno prišlo več kot z lahkoto. Baterija je drugače super in sem imel tudi 7h35 SoT, drugače pa v večini primerov uro do dve manj, odvsino od uporabe (vendar brez igric, ki jih ne igram). Ocenjujem, da bom še vedno prišel do dneva in pol ali celo dveh uporabe, kljub omejitvi polnjenja.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Kolikor vem bodo na 60% omejili le starim Note 7, ki jih ne bodo menjali
confused-1.gif

Ker, če je to rešitev za nove Note7, potem je to huronski fail in nikakva rešitev problema. In to v premium modelu.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Evo preveril. Vsi s starimi Note 7, ki jih še niso menjali bodo dobili update s katerim se jim bo omejilo polnenje na 60%. Čez čas pa se jim bodo ugasnili. Za nove to seveda ne velja.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Ja itak. Al pa brisat komentarje take katere določenim osebkom tu gor ne paše in potem jokajo preko ZS moderatorjem ali grozijo uporabnikom preko ZS.
Kot sem že povedal pa so že parkrat brisal: Tukaj gor vas je par pametnjakovičev, da kar glava boli. Pojma nimate, nekaj preberete na netu in potem bluzite tle po forumu. V real laifu vas pa itak nobeden ne jebe.

bonk.gif

O, polnoletna oseba, ki se identificira z junakom fikcijskega filma se je zopet javila
shocked-1.gif
Ti si tudi zlobnež, a ne ?

PS: v vednost - na ZS ne pišem, v SPAM ne prijavljam, etc., ker se z idioti* ne obremenjujem !
* izraza "*" ne uporabljam kot žaljivko, ampak kot medicinski pojav.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Kolikor vem bodo na 60% omejili le starim Note 7, ki jih ne bodo menjali
confused-1.gif

Ker, če je to rešitev za nove Note7, potem je to huronski fail in nikakva rešitev problema. In to v premium modelu.
seveda, to velja samo za "stare" !

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Res ustavilo polnjenje pri 60%, vendar se da pod advance settings v poglavju baterija to izklopiti in je nato omejeno na 80% :)

Oktopusy

Fizikalc
3. apr 2011
1.678
42
48
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:

bonk.gif

O, polnoletna oseba, ki se identificira z junakom fikcijskega filma se je zopet javila
shocked-1.gif
Ti si tudi zlobnež, a ne ?

PS: v vednost - na ZS ne pišem, v SPAM ne prijavljam, etc., ker se z idioti* ne obremenjujem !
* izraza "*" ne uporabljam kot žaljivko, ampak kot medicinski pojav.
Oprosti ker nisem mogel prej odgovorit.Sem bil banan od našega predragega Moderatorja.

Ne prvič in ne zadnjič.No ja vsaj nekaj od njega vsaj eden ki opravlja svoje delo. Itak se pa spravlja na ene in iste ki mu pač ne lezejo v rit. Boste naletel na mino nč bat. Eni zahko žalijo z "idiotom" in podobno pa nič Nekateri pač ne prenesejo če jim poveš po resnici in jih boli.Mene tud "boli"

Ti srv se mi pa prav smiliš,kakšne pa ti ven mečeš.
bonk.gif

Še enkrat mogoče si boš zapomnil vidim da si bolj počasen.
Tukaj gor vas je par pametnjakovičev, da kar glava boli. Pojma nimate ne vem kje jemlete te traparije, nekaj preberete na netu in potem bluzite tle po forumu. V real laifu vas pa itak nobeden ne jebe.
No sedaj pa navali narode
hysterical-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Škoda tako za tebe kot mene, pa tudi za ostale, da ta forum nima ignore funkcije, bi lepše laufala debata ;-)

Z moje strani imaš besedo, da si od sedaj naprej na ignore, in nič več odgovorov z moje strani na tvoje poste.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Evo preveril. Vsi s starimi Note 7, ki jih še niso menjali bodo dobili update s katerim se jim bo omejilo polnenje na 60%. Čez čas pa se jim bodo ugasnili. Za nove to seveda ne velja.

Upam, da to drži. Da pistijo še ene 2 tedna, pa jim jih ugasnejo. In to tako, da s etemu ne bo dalo izogniti.
Ker je problem tudi v tem, da je verjetno moč zavrniti update, ker precej ljudi počne?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Dejstvo je, da je prišlo do napake v bateriji, vendar je tudi res, da je teh primerov staljene baterije precej manj kot se želi prikazati. Pojavljajo se samo 3-4 slike na spletu, govoričenja o eksplozijah pa kao 100+ primerov. Evidentno je, da je na delu tako konkurenca, kot fanatiki nasprotnih taborov, ki iščejo 5 minut slave, nekateri pa so celo preračunljivi in bi radi tudi potegnili finančne koristi.

Kar se tiče posodobitev, ne glede, da imam izklopljeno avtomatsko posodabljanje, je update za max 60% polnjenja oziroma 80%, če izklopiš 60% v naprednih nastavitvah baterije, prišel na telefon. Torej Samsung oziroma kateri koli drugi proizvajalec lahko dostopa do naših telefonov ne glede na to kakšne nastavite imamo ...

Za konec, mislim da ga ni človeka, ki ne bi želel menjati za novi telefon, samo čaka se na menjavo 1:1, menjali ne bodo samo tisti, ki bodo na vsak način želeli, da gre z baterijo nekaj narobe, in za te se ve kam pes taco moli.

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Glede na to da ga recimo pri Telekomu v tem casu sploh ni bilo v ponudbi (ne vem niti ce je ze, nisem preverjal), bi rekel da so jih vsi operaterji nazaj posiljali.

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Prihajajo poročila iz držav, kjer so uporabniki že dobili nove Note 7 v menjavo za "ognjene", da se telefoni pregrevajo in izgubljajo moč med polnenjem. Očitno je vse skupaj fail na celi črti in kot sem bil večni Note uporabnik in zagovornik in sem komaj čakal na 7, da menjam, me je sedaj že vse minilo. Preden bodo uspeli ven dati delujoč model, bo konkurenca že spredaj in to brez pregrevanj, ognja in podobnih neumnosti. Da ne omenjam Samsung Slovenije, ki vedno manj kot vsi mi. Ne znajo povedati absolutno nič, kdaj bo, če bo, karkoli.