Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pa Adria je prepovedala Note 7 nositi na letalo oz. mora biti le ta popolnoma ugasnjen.
Drži. sedaj bomo dobili kung fu baterijo podjetja ATL, le to pa je v lasti Japoncev > TDK. Tisti "starejši" še pomnijo TDK kasete. Še dobro, da takrat ni bilo interneta in forumov, ker bi drugače potekala "vojna" med TDK/Maxell/BASF/ etc. uporabnikiCitat:
Uporabnik bizi pravi:
Kung fu baterije za Note7 so v redu, serjejo Korejske.
To je približno tako, kot če bi Dars prepovedal vožnjo po avtocesti vsem avtomobilom za katere je bil kdaj v preteklosti narejen vpoklic...Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Pa Adria je prepovedala Note 7 nositi na letalo oz. mora biti le ta popolnoma ugasnjen.
Jaz sem prvi za, da se telefoni saj malo podebelijo, ker to sedaj je vse pretanko za lepo sesti v roko, pa še baterija bi potem bila lahko malo večja in malček bolj zmogljiva.Citat:
Uporabnik dune pravi:
KSZ:
Mene pa bolj na splošno zanima, če tole ni začetek nekega novega trenda. Pa tu ne mislim samo na Samsung. Kapaciteta baterij je v zadnjih letih precej napredovala, sama velikost pa se ni kaj dosti povečala. Kar pomeni, da je na enakem volumnu shranjeno precej več energije. A smo mogoče prišli do mej lion baterij, ko so te še varne? Ali bo proizvodnja čedalje bolj zahtevna in bodo že majhne napake v proizvodnji lahko povzročale takšne probleme.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hja to se strinjam, vendar je pa konkreten udarec za Samsung, ker se prah kar ne poleže in ne poleže. Ravno dobra reklama res ni, da se dan za dnem pojavljajo novice, kje vse je prepoved uporaba teh aparatov in podobno.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Hja to se strinjam, vendar je pa konkreten udarec za Samsung, ker se prah kar ne poleže in ne poleže. Ravno dobra reklama res ni, da se dan za dnem pojavljajo novice, kje vse je prepoved uporaba teh aparatov in podobno.
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Samsung je kar pošteno zafrknil....
Kar me skrbi je, da se nekaj govori še dodatni programski opremi, ki naj bi skrbela za polnenje baterije oz. naj ne bi dovolila več kot 60% polnenja, sedaj pa ne vem ali kapacitete ali hitrosti. Oboje je pa hudo slabo, če je res.
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Čakanje niti ne bo tako dolgo, manj kot mesec, če se bo menjava res začela naslednji teden. Saj v enem tednu pa jih tudi ne morejo narediti 2 mio, kolikor je bilo prodanih.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Se strinjam, reakcija Samsunga je odlična. Lepo da so pokončno stopili, priznali (lahko bi se hitro zgovarjali na kekšne adapterje, neoriginal polnilce karkoli..) ter hitro ukrepali. Hitreje bi bilo težko, saj so odpoklic najavili že tkaoj ob prvih primerih. Tako da tukaj je res treba prinznati pokončno držo...
Jaz pa ravno obratno... Do zdaj nisem imel Samsunga ampak glede na to, kakao hitro so reagirali in to brez slepomišenja, da gre samo za osamljene primerke, so pokazali, do so korektna firma.Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Pa ni šans, da v bližni prihodnosti še kdaj kupim kakšen novejši Samsung telefon.
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
To je približno tako, kot če bi Dars prepovedal vožnjo po avtocesti vsem avtomobilom za katere je bil kdaj v preteklosti narejen vpoklic...Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
http://www.marketwatch.com/story/record-number-of-cars-recalled-in-2015-2016-01-21
Later Thursday, NHTSA reported 51 million cars recalled in 2015...