NOTE 4

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Ja potem so pa te baterije slabe, leto pa pol komaj, razen da jo res vsakodnevno izærpavata. Imel se S3 in ga prodal znancu, sedaj je star 5 let in še kar ista baterija, polni ga pa vsak drugi dan! Potem lahko tudi jaz za mojega Note4 pričakujem podobno sranje, kupljen oktobra 2014.

Jozee

Pripravnik
31. mar 2010
99
0
6
JN76UM
japke daj kak link gor kje si naročil
wink-1.gif

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kakor berem na android forumu je to hiba teh hitrih polnilcev..., hitreje iztrosijo baterijo.
Sicer jaz gsm polnim nekako vsak drugi dan cez noc. Za te baterije menda tudi ni dobro, da je priklopljena na štrom, ko je enkrat polna - vpliva na življenjsko dobo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Jaz sem baterijo menjal po letu in pol, isti simptomi ampak meni je proti koncu že pri 50 % ugasnil. Pri novi sem izklopil hitro polnjenje, ker se polni čez noč. Zna biti zanimivo to hitro polnjenje pri telefonih z vgrajenimi baterijami, servisi ne bodo brez dela...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
po moji logiki hitro polnjene, samo delno polnjene in pocen kitajski polnilci niso dobri za baterijo.
zato jst vse telefone vedno polnim do 100% in to je vedno čez noč na original polnilcu.
do sedaj še nisem menjal baterije na nobenem telefonu

enik14

Fizikalc
22. avg 2014
101
28
28
Imel sem pred dnevi enak primer. Baterija na NOTE 4 se je pričela kar naenkrat hitro praznit. V dveh dneh je bila za polniti, ob skoraj nobeni uporabi telefona. Naročil sem takoj novo (30€ s PTT stroški), Iz "pametnega ovitka" sem vzel telefon, odstranil baterijo ter s suho, mehko krpa rahlo pobrisal kontakte na ovitku, telefonu in bateriji. Sestavil telefon nazaj v ovitek ter ga napolnil. Baterija zdaj dela v "nulo", kot nova. Kaj, zakaj....se je to dogodilo, se ne bom poglabljal. Pred tem sem pregledal vse možnosti, če se v ozadju kaj dogaja in prazni baterijo, a nisem imel ničesar takega. Nova orig. baterija, ki je prišla čez dva dni, pa je zdaj pač v rezervi.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
A veš da se meni nekaj dni isto dogaja, dobro da si povedal svojo izkušnjo, bom naredil enako. Na primer, prej sem fon pustil ponoči prižgan, vendar brez neta in ostalega pa je porabil za 7-8 ur 2 % baterije, sedaj pa kar 10 do 12%, pa tudi vse izklopljeno in "zamrznjeno".

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Nič ni pomagalo tisto čiščenje konektorjev. Isto sranje, že nekaj dni mi pobira v 7 urah nočnega časa 12 % pa nič ne teče v ozadju (vsaj jaz ne vem za to), nobene nove aplikacije....Prej je bila poraba v tem času 2 %. Če je baterija sem malo razočaran, imel sem celo serijo S modela do vključno s4 pa je baterija trajala mnogo dlje. In ne polnim hitro, original polnilec....

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kaj je sedaj s tem Androidom 6.0.1. na Note 4? Meni ga je ponudilo za instalacijo, pa si ne upam, da ne bo slabše, kot z 5.1.1, katerega imam sedaj gor. Ve kdo kaj več, če dela v redu s 6.0.1?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Nekje sem bral, da naj bi bolj štekal, pa WiFi naj ne bi nekaj v redu delal in pa baterija naj bi manj zdržala, zato sprašujem. Mi pa skozi javlja čez cel ekran to posodobitev in jo kenslam že 4 dni in mi gre že na jetra.

Daniel

Guru
21. dec 2007
5.705
3.315
113
Od začetka prve dni mi je res parkrat izpraznil baterijo izjemno hitro, nato sem pobrisal eno aplikacijo, za katero je pisal, da porablja preveč baterije in od takrat je OK. Nisem opazil nobenih težav z WiFijem.

Če izklopiš posodabljanje ne neha sitnarit?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Problem je, da čim enkrat zdownloada posodobitev, ti skozi teži, tudi če izklopiš posodabljanje, ker sem že imel ta primer nazaj. Če pa bi takoj pri novem telefonu izklopil posodobitev, pa ne bi niti zdownloadalo in ne bi niti težilo. Posodobitvenega paketa pa ne znam izbrisati, no verjetno bi ga, vendar bi se moral s telefonom ukvarjati uro, dve, vendar nimam časa za to pri dveh majhnih mulcih.
Če bi mi kdo povedal, kako točno izbrisati ta paket bi bilo v redu. Evo, žena rekla, da moram pripravit za jest ta malemu, drugi tamali mi pa kle nabiva jajca z jokom in bom znoru
hysterical-1.gif