NOTE 4

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Imam 5.1.1. Baterija boljša ali vsaj ista, odzivnost izboljšali in boljše animacije. Edino kaj so zaj..... so prstni odtisi. Če imaš vklopljene, včasih sredi uporabe vrže na lock screen, multitasking odpira 10s,... Če so izklopljeni, deluje super. Upam, da čimprej odpravijo ta bug.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Uraden poljski 5.1.1 na Telekomu. Je cela debata na xda forumu, tako da nisem edini s tem problemom.

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Vidim na Sammobilu da je že 5.1.1 za Simobil in SIO verzija. Ali je komu že ponudilo posodobitev preko OTA?

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
No,kdor čaka dočaka, meni se je popoldne posodobil na 5.1.1. , SIO verzija. OTA mi sicer še ni ponudil sam, sem pa nekajkrat ročno forsiral ali je že posodobitev in je ratalo. Kaj in kako še nisem testiral, upam da samo na bolje!

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Posodobil na 5.1.1. včeraj 16.9.2015 in od takrat dalje, med pisanejm SMS sporočil redno crash in na osnovni zaklenjen meni.
Prej nobenih tovrstnih problemov, vse delalo kot mora, sedaj poleg tega nek občutek nestabilnosti.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Aja, ali se da downgrejdat? Kot pravim pred posodobitvijo nobenih težav, sedaj zoprno metanje na osnovni lock screen, tako kot pravi tudi uporabnik Lateral.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Aha, potem ima slovenska verzija iste probleme. Baje se da downgradat, če s sammobile potegneš prejšnji firmware in flashaš z Odinom. Nisem pa se poskusil.

Rešitev, dokler je popravijo je, da si zaščito nastaviš na vzorec, ker baje tudi PIN/geslo zajebava.

bostjangtline

Fizikalc
12. dec 2012
217
29
28
Jaz sem svojega posodobil preko Kiesa, ker preko OTA še ni ponudil posodobitve in dela kot mora, je pa Simobilov, pa imam nastavljeno odklepanje z prstnim odtisom.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

RAST

Pripravnik
5. avg 2013
116
7
18
Velenje
Enako, jaz sem posodobil SIO verzijo, prav čisto vse dela OK, brez problemov, manj memorije požere...nisem pa še opazil da bi bila baterija bistveno boljša, mogoče bo ko jo bom nekajkrat napolnil

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
V čem je fora, da je ena verzija Simobilova, druga pa Telekomova? Če sem jaz pri Telekomu in naložim Simobilovo, kaj se zgodi?
Mi lahko kaj štekne ali kaj?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
fora je v tem, da vsak operater doda/odvzame kaj po svoje.
pri telekomovem boš dobil še en kup aplikacij od telekoma, najdi, bizi, siol...
lahko daš tudi rom iz druge države. Samo v vsakem primeru pa boš za uveljavljanje garancije mora zamenjat rom nazaj na tistga operaterja od katerga je bil originalno gor naložen.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Aha, ok. Hvala za obrazložitev. Vedno mi je šlo na živce, ker s telefonom, kupljenem pri operaterju, nisem dobil čistega ROM-a, ampak kup navlake, ja.
Moram nekje najti uraden clean ROM. Kje bi to lahko našel?