Nosilec za IPA nalepko

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
off: Daj že enkrat pridi, da greva na kofe
jezen.gif

on: Vrsho, Apollo8 imata PM
zmaga.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Tem nalepkam brez članske se reče sponzorske nalepke. In to tudi miličarji prav dobro vedo. In da se jih dobit popolnoma legalno, tudi če nisi zaposlen v nobeni veji policije.

Simpatizerske, sponzorske - kakrsnekoli pac. Ilegalno nevem kako bi karkoli takega dobil ker dvomim da se kdo ukvarja s ponarejanjem cesa tako banalnega =)

Dobis jo tako da jo nek clan kupi in ti jo da. Kupujejo jih pa lahko v neomejenih kolicinah. Mislim pa da je kot neclanne mores kupiti (ceprav ni neke logikezakajbi to omejevali ampak mislim da se ne da).

Kakorkoli -vazno daje Vrshodobilnosilec. Itak smo pa ze celo temo OFF.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Nalepko na avtu imamo da nam policija ne napiše kazni za napačno parkiranje ali pa da nam kaki police hater rabije prednjo šipo in ****** avtoradijo. Člansko izkaznico pa imamo v vozniški da se izognemo plačilu kakšne kazni, hehe.

No da ne bo kdo mislil da je vse to res, lahko da naletiš na kakšnega tupega policaja, ki ne jebe ništa. Drugači pa lahko z člansko izkaznico uveljavljaš za žakelj popustov pri različnih firmah na različne izdelke in popuste. In aja pa še to, v tujini se lahko na policista potem obrneš, tudi z prošnjo da ti pomaga kot turistični vodič
cool-1.gif
in te celo odpelje oz spremi do kraja kamor rabiš prit, brez muke + imaš v tujini IPA houses kjer imaš možnost brezplačnega prenočevanja če se napoveš vnaprej.

Drugači pa imaš z IPO parkrat letno kaki piknik ali kaj podobnega.

LP

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Nalepko na avtu imamo da nam policija ne napiše kazni za napačno parkiranje ali pa da nam kaki police hater rabije prednjo šipo in ****** avtoradijo. Člansko izkaznico pa imamo v vozniški da se izognemo plačilu kakšne kazni, hehe.

No da ne bo kdo mislil da je vse to res, lahko da naletiš na kakšnega tupega policaja, ki ne jebe ništa . ,,, ....

Mislim, da si s tem kr neki povedu ....
priden.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ni sestavni del IPA nalpke, ga moraš posebej kupiti.
A imaš že novo IPA nalepko, rjave barve? Jaz sem jo včeraj dobil in kar mi je najbolj všeč, od začetka leta 2008 velja samo z osebnim dokumentom in člansko izkaznico
cheer.gif
nove rjave mi niso všečne.. temnomodre so bile lepše
rolleyes-1.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
letos

p.s. to jih usklajujejo z barvami vinjet
hysterical-1.gif

551474-ipa001.jpg

Priponke

• 551474-ipa001.jpg
    551474-ipa001.jpg
    24,5 KB · Ogledi: 1.103
Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Uf, vidim da sem par let za časom. Sem bil prepričan da so še vedno v igri tiste, ki so imele zastavo in številko spodaj.