Norc v bmw-ju

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Čas: danes dopoldne
Kraj: Lj. Gosposvetska-Slovenska-južna obvoznica
Glavni plejer: črn BMW (zadaj ima napis-Safet je boss) in enak gazda
Se peljem kot drugi v koloni po Gosposvetski in zavijamo desno na Slovensko, tipček (ala čapac) v bmw-ju (mislim da 528 ampak našminkan v M) se naenkrat brez žmigavca ustavi sredi zavijanja na levem pasu in gre iz avta in odpre babi (nibla slaba ampak se je vidlo da je preko Kolpe) vrata na desni strani jo izliže in jo usmeri k pločniku in to proti ex metalki (kjer sploh ni prehoda za pešce) Jaz mu seveda pohupam in pokažem, da ni normalen, da ustavlja sredi ceste in babo izpostavlja vozilom, ki so prihajala iz centra. On kot dinamik mi seveda faka nazaj nakar ga jaz obvozim po desni in grem proti obvoznici (enako storijo še štirje vozniki) Ko se ustavimo pri semaforju pred pošto se đek v bmw-ju pripelje po desnem pasu in se ustavi vštric mene odpre okno ter mi začne preklinjat sorodstvo .... . Jaz ob zeleni speljem on pa nadaljuje vožnjo po desni do Konzorcija, kjer je moral ustaviti zaradi busa, jaz pa sem lepo po omejitvah peljal proti Trnovem, kjer me bmw zopet dohiti in se pred semaforjem ustavi za mano nakar tipček uleti ven iz avta in pride do mojih vrat z cca 50cm krepelom v roki in dvakrat udari po moji šipi, ker je ostala cela in se je prižgala zelena potegnem naprej on pa je poskusil zadet avto ampak je bil prenaroden-počasen in je zato samo mešal zrak. Ker je bil nato zeleni val me možakar ni ujel do uvoza na AC, kjer me je poskusil prehitet v križišču ampak je moral zapeljat nazaj na voznega, ker bi ga drugače zgazil smetar, nato sva oba zapeljala na AC kjer je zopet poskušal prehitet ampak je bil naš služben MB za kar neki sek. boljši do doseganja končne hitrosti - ker se do Grosuplja ni mogel približat (sem ga skoz držal na cca 300m distance) je v Grosuplju zapeljal dol jaz pa sem nadaljeval po planu proti NM.
Zato naprošam da mi - če ga poznate- javite, da ga malo povprašam po zdravju.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Čaki, zakaj pa ga danes nisi povprašal po zdravju? Ko je stal zraven avta? Čisto blizu? Ti si mu ušel, zdaj pa ga iščeš ... oksimoron.

ON: jebatga, zaradi takšnih idiiotov raje včas požrem kako slino, pa počakam ... pa nisem ravno mini, ampak znam razmišljat ... bolje 10 sekund tišine kot zemlja čez glavo .... ja, res je, priznam. Ti pa verjamem popolnoma in ne dvomim v to, kar si napisal, da se je zgodilo.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Pa mislim, da tuki registrska nič ne pomaga, SAFET JE BOSS bo čist dovolj ... čeprav me resno zanima, kakšna je korelacija med BMW-ji in SAFET je boss .... verjetno dokaj visoka. Zelo verjetna.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ja, najbolje bi bilo, da se sredi ceste sklofata.
stupid-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Kaj pa, dejansko, bo storil sedaj? Četudi izve, kdo je, mu kaj dosti ne bo pomagalo. Če je tip odreagiral, kot je odreagiral, dvomim, da bo drugič poslušal, kako mu Rajko očita, da verjame, da človek izvira iz opice ...

SE_P1i

Pripravnik
7. feb 2008
887
0
16
Dečko, kr pojdi pa lepo prijavi zadevo na policijo, ker zna ta možakar še kakšno večje sranje narest, po tvojem opisu dogodkov.

izbrizgan

Pripravnik
18. avg 2013
89
0
6
Rajko, Rajæice mila moja! ČČe bi ga ti res maLLo rad pouprašo po zravlju, bi to storo že takoj, tako pa si se maLL usrau. Tako ti je pa edina varianta, da greš na poLLiciju!

Sicer pa, a je bio taLLe
sprasujem se.gif

butl.jpg

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Pa po prijavi na policiji tudi Rajkotu ...

ne rečem, da je prav, da pusti vse skupaj, nikakor ... je pa najbolj zdravo in poceni ....

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Jao model, ce ga nisi razbil ali imel moznost pojdi na policijo in oddaj prijavo da ti je nekdo tolkel sred ceste po avtu. fak ne ti ne on niste normalni.