Nokia windows phones

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
No ja.. sem upal, da bodo bolj wow telefoni. Sej specifikacije so ok, samo design pa šepa za ostalimi flagshipi. Malo bolje je z drugumi pokrovcki, ampak generalno gledano ni na nivoju z ostalimi MS produkti. Skoda. Bo zgleda treba se malo pocakat na kaj drugega.

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Dizajn je zame že od Lumie 920 PRED konkurenco. Generalistični ovalni mobiteli so kot temno rjavo pohištvo. Edino v čemer so bili za konkurenco je v tankosti mobitelov, to so sedaj odpravili.

Kar se pa ostalega tiče, industrija telefonov je pač prišla v fazo manjših inkrementalnih izboljšav. Dejansko si včasih po enem letu bil zadaj, zdaj si pa recimo po treh šele, tako da ja, 930 je zakon nakup.

Nazadnje urejeno:

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
No ja.. sem upal, da bodo bolj wow telefoni. Sej specifikacije so ok, samo design pa šepa za ostalimi flagshipi. Malo bolje je z drugumi pokrovcki, ampak generalno gledano ni na nivoju z ostalimi MS produkti. Skoda. Bo zgleda treba se malo pocakat na kaj drugega.

Kakor za koga. Meni recimo dol visi, kako zgleda telefon. Moje prioritete so velikost zaslona (ne prevelik, ne premali), tekoče delovanje, tudi ko je nameščenih n aplikacij, ter da so na voljo vse aplikacije, ki jih potrebujem. In to je to. Z baterijami tak vemo kako je - vsak dan ali pa max. dva dni polnjenje.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik dufus pravi:

Izgleda precej dobro, predvsem pa ni kičast.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
btw, windows hello demo je laufal na tem telefonu, kar pomeni da, če bo m$ hotel, lahko dobimo windows hello tudi na ostalih napravah. Ker kamera na 950 ni neka noviteta...

Čeprav ne vem kako bi to delalo pri moških, ki se recimo ne brijemo pogosto
smile-1.gif

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Idealen način, da Microsoft ve vse o tebi, pozna vse tvoje značilke obraza, ipd. In kar ve Microsoft, ... Čudovito! NOT

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Hja čuj, saj veš kaj je Satya rekel; "devices come and go, you stay, you are the hub...".

Torej bo m$ gradil okoli profila v oblaku, okoli uporabnika. Da kamurkoli bo uporabnik "prišel", bo vedno po njegovo customizirana zadeva, ali bo to laptop, tablica, telefon, xbox, band...

zdaj nekoga je tega strah, a isti človek potem veselo lepi fotke in piše na FB...kar je pomoje hujše, kot pa to, kar zbira m$ o nas.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
zdaj nekoga je tega strah, a isti človek potem veselo lepi fotke in piše na FB...kar je pomoje hujše, kot pa to, kar zbira m$ o nas.

Kaj je to facebook?
crazy1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Nekaj morajo pustiti za naslednje verzije
wink-1.gif

Glede na to, da še sploh ni znano, kdaj bodo telefoni na voljo v USA, rečeno je samo "in november", dvomim da bodo letos pri nas..tako da ja, nekje začetek naslednjega leta

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Verjamem, meni kot industrijskemu oblikovalcu pa pac tudi izgled pomeni veliko. In od prejsnje generacije sta mi super 8x in l930, vseeno pa pogresam kaksen aparat z bolj premium materiali, kot se za flagship spodobi. Zato so mi tej custom pokrovcki kul, osnovna mi izgleda pa prevec poceni.
Se pa strinjam, da je pomembno predvsem to, da ti sistem ustreza. Zato ne vem, ce bom na vrat na nos menjal, ker sem s svojim 8x se vedno zelo zadovoljen, w10 pa itak dobimo vsi.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.390
59
48
Republika Prlekija
KZS..

Ker se poslavljam od WP me zanima, kako prenesem imenik (stike) v IOs ?

Vpisem hotmail v IOs in označim, da mi sinhronizira imenik? Gre tako?

Predvidevam, da prenos prek bluetootha ni možen..ali pač?

Srečno WP!