To ti dam prav. Z windows phone bo veliko prej osvojil telefon. Ima moj oče in sploh ni potreboval posebnega privajanja, kot pri vseh prejšnjih telefonih. Naj pa gre čez začetni "čarovnik" ko te pelje čez vse potrebne nastavitve.Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Iščem za očeta telefon pa se mi zdi da je windows plaforma lažja kot Android. Katero Nokio pripročate?
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
In še ConnectivityShortcuts za bližnice na začetnem zaslonu do WIFI, GPS, Bluetooth, mobilno omrežje.
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
Kaj pa od srednjega razreda, 620 in 520 sta bolj entry level?
Citat:
Uporabnik Stipe pravi:
920 je prevelika in pretežka ... neki sm bral da ima 720 Nokia navigacijo samo za 1 državo? A je to res?
Vključena navigacija za balkan regijo, za doplačilo 15 eur se dokupi navigacijo za cel svet.
Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tudi mene zanimajo tile windows telefoni, pa se sploh ne morem odločit:
- nokia 720, 820 ali 920: Pri 720 me odbija cena, ki je v tujini od 250€, medtem ko je 920 samo 290€. V kolikor velikost ni problem za to razliko rajši nabavim 920. Med 720 (doplačilo za karte za navigacijo) in 820 se mi zdi že skoraj bolj smiselno zdi nabavit 820 (odbija me baterija in precej švoh zvočnik) za 200€? Kaj mislite?
- Samsung Ativ S za 190€ se mi tudi ne zdi slab nakup, manjka pač navigacija, ki je najmanj 40€ kolikor sem na hitro pogledal?
- Ali pa HTC 8X za cca. 220€?
kakšen komentar/nasvet...
Lumia 920 v tem izboru najboljša izbira definitivno!Citat:
Uporabnik Axi pravi:
Tudi mene zanimajo tile windows telefoni, pa se sploh ne morem odločit:
- nokia 720, 820 ali 920: Pri 720 me odbija cena, ki je v tujini od 250€, medtem ko je 920 samo 290€. V kolikor velikost ni problem za to razliko rajši nabavim 920. Med 720 (doplačilo za karte za navigacijo) in 820 se mi zdi že skoraj bolj smiselno zdi nabavit 820 (odbija me baterija in precej švoh zvočnik) za 200€? Kaj mislite?
- Samsung Ativ S za 190€ se mi tudi ne zdi slab nakup, manjka pač navigacija, ki je najmanj 40€ kolikor sem na hitro pogledal?
- Ali pa HTC 8X za cca. 220€?
kakšen komentar/nasvet...