Nokia Sports Tracker

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik Bitch_Muchanon pravi:
Ti govoriš o N73, crash pa o N95
wink-1.gif

A, v tem grmu tiči zajec
bonk.gif

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.404
487
83
::1/128
Evo sm zdele k smo se vračal z morja zalaufu tale tracker na N95 med vožnjo s trajektom, posneta je pa skor cela vožnja. Mal je problem, ker je ugrajen GPS zlo očututljiv na razne ovire glede signala in pol umes k sm kej premiku je tko mal ovinkasta pot k je mau slabši signal. Predvsem je mal smotan pr teku, sta mela fotr pa mtka na teku zalaufan, je sicer kr lepo pot posneu, je pa mal problem, ker so mejhne hitrosti in pol mu mal nagaja, sploh tm med drevesi k ma probleme s signalom. Npr. max hitrost piše da je bla 23km/h (pr teku), tud na grafu se vid k so usake tok časa špice, drgač pa lepo pokaže, edin nadmorska je zgrešena.

Ewo to je posnetek vožnje trajekta uvožen v Google Earth:
trajekt15wsv.jpg

trajektz15wsw.jpg

trajktk15wsx.jpg

, bom pa pol še un tek not uvozu, da vidm kako zgleda pa mogoče še kšno fotko prlepm.

andyy

Pripravnik
17. avg 2007
45
5
8
Za vse, ki vam meče error v google earth priporočam, da odprejo datoteko v beležnici poiščejo podatke o svojem imenu in priimku ter pobrišejo šumnike ter jih nadomestijo s črkami brez strešic. Problem je v sami nokii ker znak prikaže pravilno, vendar ne vem kako je zapisan v kodni tabeli. REcimo v programu nokia maps enostavno ne morš iskat imen naselij,mest ki vsebujejo šumnike. Torej spremeni ime in priimek v nastavitvah sports trackerja tako da ne bo vsebovalo šumnikov.

lp

alal

Zelenc'
19. avg 2007
23
1
3
Meni Nokia Sport Tracker kaže nadmorsko višino cca 43 m preveč.

Ostali programi SmartComGPS pa Ozi na dlančniku kažejo pravilno.

MrAs

Pripravnik
8. avg 2007
33
0
6
Jaz si pošljem izvoz za Google Earth iz Sports Trackerja preko emaila na računalnik, in potem samo odprem datoteko, pa jo prikaže.
Sicer pa lahko tudi preko bluletootha pošlješ na računalnik, ali pa shraniš na kartico in potem daš v računalnik, ali pa preko PCsuita snameš dol.

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
Sem probal čez bt pa potem nevem kam shraniti, a to mora biti xml ali kml končnica datoteke, bom probal še čez mail verjetno mora biti gmail, pa prosim povej mi če takrat ko odpiraš datoteko ali že imaš odprt google earth ali ne?
confused-1.gif
LPWWY

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Poslji si preko maila kamorkoli... dobis kot priponko... Lahko tudi preko BTja... shranis kamorkoli... Koncnica je .kml ...

Ce imas namescen Google Earth, je narejena asocijacija s to koncnico in ce to datoteko potem dvakrat kliknes, se samodejno odpre Google Earth in nalozi tvojo routo...

22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
če te prav razumem to datoteko[kml], katero preneseš na comp. samo dvakrat klikneš in se google avtomatsko odpreLPWWY

Nazadnje urejeno:
22. jul 2007
13.439
1.679
113
124
hvala obema mr.as-u in jest-u zadeva deluje in mi prikaže opravljeno pot, se mi pa pojavi enak problem pri uporabi ene route, ker sem uporabil v imenu šumnik in mi nikakor noče potegniti earth in meče tisti error tako kot je že eden prej napisal, no v glavnem stvar dela
cheer.gif
LPWWY

ps: še to me zanima do koliko km/h še deluje, če je slučajno kje kakšna omejitev?

Nazadnje urejeno: