NOKIA se vrača!?

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
NOKIA......

Novica je zame pozitivna. Na trgu je poplava Androidov...verjetno bo težko....ampak če bo v ozadju ostala Nokia kvaliteta, inovativnost....ni vrag...grem še jaz na Android.
Kaj čem...sem pač fan. (nokie seveda:)

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Zakaj ne, če me prepričajo da je res razlika med njimi in kakim kitajcem..... težka bo.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Bomo pa spet s 3310 telefonirali!!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Zakaj ne, če me prepričajo da je res razlika med njimi in kakim kitajcem..... težka bo.

Je, v kvaliteti, materialni, steklo, baterija.

Nokia je pojem.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.535
4.298
113
Saj tega me je strah. Da nebo enako kot Blaupunkt in Telefunken pri TV jih

Steve

Guru
13. avg 2007
9.999
1.890
113
Tudi ajfon je kitajc z odtisom japke, tako da mi ni najbolj jasno kaj bi eni radi povedali?
Casi so danes drugacni kot pred 10 leti. Da bodo kaj producirali v evropi je sanja svija kukoruz. Cenovno ne gre skozi

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
iphona so kitajci zasnovali in dizajnirali?

ker "nokio" namreč bojo

zgleda da bodo kar finci skrbeli za dizajn in kvaliteto....kitajci bodo pa štancali....ampak ali tega ne počnejo tudi ostali?
nokia preberi

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.719
113
Mislim, da lumiam z androidom ne bo čisto nič podobno....

Čeprav se mi je ravno tisto dopadlo takrat, ko so displaye čisto razbili, pa je še kr delalo na YT posnetkih.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.723
6.617
113
tukaj gre zgleda za dve zgodbi

ena je zgodba z originalno nokio, ki je prodala gsm oddelek microsoftu in bo očitno ponovno začela s proizvodnjo aparatov (na kitajskem), ko poteče rok, ki so ga imeli v pogodbi z microsoftom. to bodo očitno tiste android nokie.

druga zgodba je očitno microsoft, ki bo prodal svoj "nokia oddelek" foxconnu. pod kakim brandom se bo to prodajalo nimam pojma. to bodo očitno lumije.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.451
559
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Tista zgodba z Microsoftom me je takrat presenetila. Pa ne zaradi mobilnih telefonov ampak Qt-ja - razvojnega orodja za programsko opremo, ki bo vedno vsaj deloma pod GNU/GPL licenco. To vrnitev je samo za pozdraviti. Upam, da bo proizvodnja v Evropi, kot je bila v dobrih časih Nokie. Kitajska ni več tako poceni v primerjavi z Evropo, kot je bila.
Na koncu Microsoft na Finskem nima veliko možnosti. Finska je dežela, ki je sproducirala podlago za programsko opremo pod GPL/GNU licenco.

goran1111

Pripravnik
2. jan 2015
457
4
18
okol Maribora
Finska Nokia se vrača in bo delala android 'pametne' telefone. To kar je pa Microsoft sedaj prodal Foxcomu so pa feature telefoni. Torej navadni nepametni. To sta dve ločeni novici.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj ne pravim, da ni, ampak odkar se pojavljajo 4K televizorji, so pograbili hype in Full HD v marketingu lepo zamenjali s 2K. Potem bo pa folk menjeval svoje Full HD telefone z najnovejšim modelom, ki ima 2K ekran
hysterical-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Upajmo, da bo to spet prava Nokia.

both of which will reportedly sport a robust and premium metallic design evocative of the famous “Nokia feel” that we have been yearning for.

As far as the camera department goes, the bigger of the two phones is expected to feature a 22.6MP rear shooter.

priden.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.141
7.023
113
Še vedno bo problem OS, ki bo zahteval veliko resourcov za "tekočove" delovanje.

jaz bi na tvojem mestu raje vzel ios.