Nokia N97

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Potem pa je verjetno tisto zadnje, kar sem prej napisal
grims-1.gif
...

Eden izmed redkih mobilnikov, ki sem ga imel, in da ima dober touchscreen je bil Google G1 ... Baje je tudi HTC Hero OK... Pac se ne more primerjati kapacitvni ekran na dotik s klasicnim (rezistivnim) ...

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
OK, priznam. Sem VELIK nasprotnik Appla
evil.gif
, a moram vseeno priznat da me je IPhonov ekran presenetil. Tega sem tudi poskusil. Drugih pa nisem (Hero, G1..)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ta video se lahko uporabi tudi za predstavitev med kapacitivnem in rezistivnem touchscreenu...

Vsaj zase lahko recem, da se mi je rezistiven na P800, P900, 2x PDA zameril do amena in sem raje imel klasiko s tipkami..

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Mogoče pa je to vzrok, ko se mu je zmešalo sem ga uporabljal tretjič, enkrat prej po neki magistralki samo ravno 30 km, enkrat pa v sosednjo vas da sem ga sprobal sploh...... torej je možno da bo s časom bolje? V ozadju pa mi običajno ne laufa veliko stvari, včasih pozabim kak Dnevnik zapret, to je vse.

@Jest: če je to N97 pa je res katastrofa, jaz imam 5800 pa je polovico hitrejša od tega primerka na videu, pa polovico cenejša tudi
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
@Jest: če je to N97 pa je res katastrofa, jaz imam 5800 pa je polovico hitrejša od tega primerka na videu, pa polovico cenejša tudi
bonk.gif

Kaj pa vem, jaz sem imel par dni eno 97 sposojeno za test in je bila daleč od tega, kar je tale na videu prikazoval. Je pa res, da nikoli ne histeriram po telefoni tako, kot je ta model. Da bi kaj delalo, kot na promocijskem videu, je pa itak jasno, samo taka groza vsekakor ni, če s telefonom delaš normalno.

dex

Pripravnik
27. sep 2007
80
0
6
Spet en video, ki ga je naredll iphoneov fan, da bi blatil N97
10.gif
! Moja je zelo hitra in odzivna in vse dela kako mora!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
smile-1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/vJpEuMidcSU"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/vJpEuMidcSU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

1. ko jo obrne na eno stran, bi jo moral samo bolj nagnit, pa bi se takoj obrnilo, tako kot je to pri Samsung Omnii HD!
2. glede tistega ko brska po netu, pa gre gor pa dol...tist bi lahk delal po zaslonu, na sredini, ne pa ob strani, kjer je odzivnost manjša in lahko tika plastiko, kar pa ni del TS-ja!
sicer pa kolikor jaz vem, ta N97 nima zastonj palčke zraven:):)

sicer je pa Samsung Omnia HD boljša, tko da me ne briga kaj dosti za nokio N97...sam nej proba mal drugače s telefonom, pa bo vse takoj bolš:)