Nokia N81 8GB

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Vse mnenje o tem telefonu? Kaj je ok, kaj slabo itd...
Se mogoce za podobno ceno bolj splaca vzeti LG Viewty(muzka&fotoaparat sta meni na istem mestu)?
Hvala!
cheer.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Evo jaz sem ponosni lastnik tega telefončka. Zbiral sem pa med Nokino N81, LG Poglejček ter Samsung G800. Samsung me je takoj odvrnil, ker ima velik pokrov za zaščito kamere. LG je lep vendar me je wireless pri Nokiji prepričal in mi res ni žal. Telefon je zelo zabavna zadevca. Glasbene datotek ima lepo urejene po albumih izvajalcev je pa res, da imata konkurenta 5mpix kamero.
Za zdaj še nisem našel slabih lastnosti na Nokiji, avtnomijo baterije ti še ne morem povedati, računam pa z mojo uporabo 1 dan do 2, s tem, da ga ponoči ugašam.
Če te še kaj zanima kar napiši.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Viewtya odsvetujem. Zaradi enega čisto enostavnega razloga. Če bi izbiral med bičanjem z bodičastim bičem in pisanjem SMSa na tem telefonu, bi takoj izbral bičanje. Telefon uporabljam dva dni in sem ga že večkrat hotel vreči v zid. Pa tudi na splošno uporaniški vmesnik ni brilijanten.
Fotoaparat je relativno kul. Spet ga malo ovira vmesnik. Manual fokus je delno uporaben pravtako zoom. Vrtljivi kolešček okoli leče je slabo postavljen, ker se ponavadi dotakneš leče.
Kamera pa je na svojem nivoju. Ga ni telefona s takšnimi posnetki in to je to. Spet pa je problem, če hočeš zoomirati, ker se v večini posnetkov v kadru pojavi tvoj prst.

Sam sebi ne morem verjeti, kaj bom sedaj predlagal
smile-1.gif

Kaj pa N82 ali N95 8GB?

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
N81 dan do 2 z vgasanjem?:S Sem upal da bo zdrzal vsaj nekje 3 dni...

@grube386, na posnetkih na Youtubu smsi zgledajo cisto ok... Kaj pa te npr. moti na uporabniskem vmesniku?
U bistvu kupujem telefon za 300€in sta mi ta 2 padla v oci... N95 8GB je kar precej nad tem rangom, N82 pa nisem zasledil pri mobitelu?!

Hvala!

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Počasen je. Velikorat se mi zdi nelogičen. TS je trd, nenatančen.
SMSi so pa katastrofa. Če ga primerjam proti recimo iPhonu, je veliko slabši. Isto proti WinMobile napravam.

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
@Fusion, imas kaksne informacije?

Drugace pa sedaj kolega kupuje telefon(najraje Nokio) do okoli 150€ in kot vidim da ima Mobitel -50% razprodaje, me zanima ali se splaca kupiti E65 ali kaj drugega?6120?N73 mu ni vsec...

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Sam imam trenutno na testu N81 navadno in o telefonu: Super zadevica, rahlo pretrde tipke, drugače pa za glasbo in igre ter multimedijo overall super telefonček. To je zgolj prvi vtis, ker ga imam šele nekaj ur.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik grube386 pravi:
Počasen je. Velikorat se mi zdi nelogičen. TS je trd, nenatančen.
SMSi so pa katastrofa. Če ga primerjam proti recimo iPhonu, je veliko slabši. Isto proti WinMobile napravam.
Saj ni bilo kaj drugega za pričakovat. Pri poglejčku so se fokusirali predvsem na, erm, vizualne atribute. Torej lepo zgleda, dela dobre fotke in kvalitetno zajame video. Primerjat LG in Apple pa itak nima smisla.
smile-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Citat:
Uporabnik mare92 pravi:
@Fusion, imas kaksne informacije?

Drugace pa sedaj kolega kupuje telefon(najraje Nokio) do okoli 150€ in kot vidim da ima Mobitel -50% razprodaje, me zanima ali se splaca kupiti E65 ali kaj drugega?6120?N73 mu ni vsec...
Če se bo odločil za E65 mora hitro v akcijo, ker jih zmanjkuje...