Včeraj sem preko OviStore na N8 želel naložiti en free programček in ko sem startal aplikacijo Ovi, mi je ta sporočila, da potrebujem nadgradnjo na najnovejšo verzijo. Kot že nekajkrat v zadnjih mesecih, sem tudi tokrat potrdil in začela se je nadgradnja (preko domačega WiFi omrežja). Aplikacija se je brez problema prenesla na N8 in začela se je instalacija, ki pa se je končala z resetom N8. Takoj sem opazil, da je nekaj narobe, saj so bili po resetu vsi trije osnovni ekrani (mislim da) enaki, kot pri novem aparatu. Takoj sem preveril vse podatke in aplikacije in vse je še bilo na N8. Zato sem naredil restore podatkov iz backupa, ki sem ga naredil pred nekaj dnevi in vse je izgledalo OK, dokler nisem šel v Aplikacijo Ovi (trgovina). Ta se sicer zažene, poveže v omrežje in mi pokaže vse kot prej, le da ko se želim prijaviti (ali pa naložiti katerokoli aplikacijo brez prijave), se prikaže bel ekran in spodaj piše Nalagam in to traja v neskončnost. To Nalaganje lahko prekinem samo s programom App Stop, ali pa da telefon ugasnem.
Sem poizkusil že tudi reinstalacijo aplikacije Ovi Store, pa deinstalacijo in ponovno instalacijo, pa nič, vedno enako: stvar se naloži, vendar pa se ne morem prijaviti in ne česarkoli instalirati od tam. Če pa dateko prenesem na pomnilnik telefona, jo pa lahko instaliram.
Je imel kdo podobne probeleme? Kdo ve, kaj narediti?
Sem poizkusil že tudi reinstalacijo aplikacije Ovi Store, pa deinstalacijo in ponovno instalacijo, pa nič, vedno enako: stvar se naloži, vendar pa se ne morem prijaviti in ne česarkoli instalirati od tam. Če pa dateko prenesem na pomnilnik telefona, jo pa lahko instaliram.
Je imel kdo podobne probeleme? Kdo ve, kaj narediti?