Nokia N8 in Ovi Store problem

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.720
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Včeraj sem preko OviStore na N8 želel naložiti en free programček in ko sem startal aplikacijo Ovi, mi je ta sporočila, da potrebujem nadgradnjo na najnovejšo verzijo. Kot že nekajkrat v zadnjih mesecih, sem tudi tokrat potrdil in začela se je nadgradnja (preko domačega WiFi omrežja). Aplikacija se je brez problema prenesla na N8 in začela se je instalacija, ki pa se je končala z resetom N8. Takoj sem opazil, da je nekaj narobe, saj so bili po resetu vsi trije osnovni ekrani (mislim da) enaki, kot pri novem aparatu. Takoj sem preveril vse podatke in aplikacije in vse je še bilo na N8. Zato sem naredil restore podatkov iz backupa, ki sem ga naredil pred nekaj dnevi in vse je izgledalo OK, dokler nisem šel v Aplikacijo Ovi (trgovina). Ta se sicer zažene, poveže v omrežje in mi pokaže vse kot prej, le da ko se želim prijaviti (ali pa naložiti katerokoli aplikacijo brez prijave), se prikaže bel ekran in spodaj piše Nalagam in to traja v neskončnost. To Nalaganje lahko prekinem samo s programom App Stop, ali pa da telefon ugasnem.

Sem poizkusil že tudi reinstalacijo aplikacije Ovi Store, pa deinstalacijo in ponovno instalacijo, pa nič, vedno enako: stvar se naloži, vendar pa se ne morem prijaviti in ne česarkoli instalirati od tam. Če pa dateko prenesem na pomnilnik telefona, jo pa lahko instaliram.

Je imel kdo podobne probeleme? Kdo ve, kaj narediti?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Imaš Anno? Pred Anno mi noben recept ni pomaga, ovi store nikakor ni delal. Sem moral preko PC-ja poiskat app in ga naložit preko Ovi Suite. Zdaj v Anni pa dela bp.

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.720
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Imaš Anno? Pred Anno mi noben recept ni pomaga, ovi store nikakor ni delal. Sem moral preko PC-ja poiskat app in ga naložit preko Ovi Suite. Zdaj v Anni pa dela bp.

Meni na Anni (pa tudi prej na PR1.1) OviStore ni hotel delati, pravzaprav se je zagnal in delalo je vse, ko pa sem hotel na GSM naložiti kak program, pa se je stvar ustavila in v nedogled na ekranu prikazovala napis Nalagam. Iz Nokie so mi poslali kup verzij programa OviStore, pa ni nič pomagalo. Od včeraj, ko pa sem naložil najnovejšo verzijo OviStore od Nokia BetaLabs, pa stvar spet deluje, kot pred resetom, ki se je zgodil, ko sem na N8 iz OviStore nalagal BatteryMonitor2.

branci

Pripravnik
8. feb 2011
125
0
16
a če naredim hard reset na n8 še zmiraj ne dela nekaj aplikacij ali je že to odpravljeno?