OK imam par vprašanj (sem prebral navodila):
1. Se da naštimat samodejno zaklepanje tipkovnice?
2. 3D zvok? Uporabljate in kateri način?
3. Kako nastavit imenik SIM kot primarni? Da ko kliknem na Imenik se mi takoj odprejo kontakti na sim, ne pa da moram it možnosti, Imenik SIM....
4. Je kaka varijanta da bi gledal DivX gor? Recimo kot BSplayer, da imaš podnapise in to....je mogoče še kak format ki še bolj skompresira filmček, da mi nebi ravno 3/4 kartice zasedel en film. Kje dobit ta program za predvajanje in kje dobit program za kompresijo DivXov (.avi filmov iz mule)?
5. Kateri so must have symbian programi? Par mi jih naštejte, pa kje se dobi...
6. Must have špili....isto...kje dobit?
7. Programe in špile bom nalagal iz laptopa....a prvo instaliram pc suite in potem konektam kabl in vse dalam znotraj pcsuite?
8. Je kaka varijanta poslušanja radia brez slušalk?
9. Koliko ca. denarja bi moral zdaj še dat, da bi si usposobil GPS gor? Rabim verjetno GPS modul, karte...a še kej? Kolk so kej cene, oz. kolko bi me prišlo vse skupaj? A plačat bi moral samo modul, karte pa iz interneta?
10. Antivirus? WTF? A ga je treba met in če ja katerega in kje dobit?
Hvala vsem za odgovore!!!
1. Se da naštimat samodejno zaklepanje tipkovnice?
2. 3D zvok? Uporabljate in kateri način?
3. Kako nastavit imenik SIM kot primarni? Da ko kliknem na Imenik se mi takoj odprejo kontakti na sim, ne pa da moram it možnosti, Imenik SIM....
4. Je kaka varijanta da bi gledal DivX gor? Recimo kot BSplayer, da imaš podnapise in to....je mogoče še kak format ki še bolj skompresira filmček, da mi nebi ravno 3/4 kartice zasedel en film. Kje dobit ta program za predvajanje in kje dobit program za kompresijo DivXov (.avi filmov iz mule)?
5. Kateri so must have symbian programi? Par mi jih naštejte, pa kje se dobi...
6. Must have špili....isto...kje dobit?
7. Programe in špile bom nalagal iz laptopa....a prvo instaliram pc suite in potem konektam kabl in vse dalam znotraj pcsuite?
8. Je kaka varijanta poslušanja radia brez slušalk?
9. Koliko ca. denarja bi moral zdaj še dat, da bi si usposobil GPS gor? Rabim verjetno GPS modul, karte...a še kej? Kolk so kej cene, oz. kolko bi me prišlo vse skupaj? A plačat bi moral samo modul, karte pa iz interneta?
10. Antivirus? WTF? A ga je treba met in če ja katerega in kje dobit?
Hvala vsem za odgovore!!!
Nazadnje urejeno: