Uporabljam 820 že kakšna dva meseca. Zelo zadovoljen. Baterija mi zdrži mogoče še malenkost dlje kot prej na S3 recimo.
Resolucija niti pod razno ni "problematična", razen na papirju. Je izredno odziven, stabilen in definitivno manj hroščan kot bilokateri andorid, ki sem jih uporabljal (v tem letu S3 in Galaxy Nexus z 4.2.2). Kamera ni ravno nek presežek ampak vseeno zadovoljivo opravi svoj namen. Glede velikosti mi je mnogo bolj priročna kot 920, katera je proti 820 res konkretno večja/težja. Zelo mi je všeč ker se celoten pokrovček odstrani (vključno z vogali telefona), kar na dolgi rok pomeni, če se telefon poškoduje, spraska, se samo pokrovček zamenja in je kot nov. Aja pa recimo kakšen wifi hotspot (zaradi LTE) deluje neprimerno bolj stabilno kot na andoridu. Na andoridu sem moral mnogokrat večkrat poizkušati, da se je povezava sploh vspostavila (telefon - prenosnik), tukaj še nikoli nisem imel problema.
Edino kar mi ni najbolj jasno je kako kreirati playliste na samem telefonu. Res da se nisem kaj veliko poglabljal ampak ta stock music player je malce lesen oz. ni tako logičen kot sem vajen na androdidu kjer si muziko po playlistah nametal brez težav.
Skrata dobil sem testnega in sem zelo zadovoljen, tako da nisem prepričan, če me bodo na androidu še kdaj videli.