Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pred parimi dnevi sem posodibil FW na Noki e72.Namestil sem tudi OVI 1.50 imenik.Sedaj pa imam kar naenkrat pravo zmesnjavo v imeniku.Polno nekih email kontaktov in vsega sranja.Na kakšen način lahko to odstranim?
pri meni se tudi ne da odstranit tega sranja....ovi imenika...pa vsakič ku pritisnem tipko imenik mi prvo pokaže ovi imenik, kjer nimam nič kontaktov. kako bi ga odstranil?
Drugače pa v ovi imeniku imaš tudi lahko imenik kot na telefonu imenik samo kopiraj in prenesi na ovi .Tako ti ga bo tudi ovi suite na pc-ju videl cel imenik .Lahko pa tudi v ovi imeniku nastavljaš katerega boš uporabljal ali
vi imenik ali telefon imenik .Samo premikaš zgoraj .
Moralo bi ja : prikazani imenik imaš na voljo tri stvari izberi kartica sim , pa dol je privzeti pomnilnik za shranjevanje naj bo tudi kartica sim in to je to.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.