nokia e72, imenik zmesnjava

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Pred parimi dnevi sem posodibil FW na Noki e72.Namestil sem tudi OVI 1.50 imenik.Sedaj pa imam kar naenkrat pravo zmesnjavo v imeniku.Polno nekih email kontaktov in vsega sranja.Na kakšen način lahko to odstranim?

Hvala, lp

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
4
18
pri meni se tudi ne da odstranit tega sranja....ovi imenika...pa vsakič ku pritisnem tipko imenik mi prvo pokaže ovi imenik, kjer nimam nič kontaktov. kako bi ga odstranil?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Naredi format nokie e72 pa ga ponovno fleshaj FW z ovi suite, potem po ponovnem pregledu za update ne obkljukaj ovi imenika da ti naloži .L.P. TUPLI

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Drugače pa v ovi imeniku imaš tudi lahko imenik kot na telefonu imenik samo kopiraj in prenesi na ovi .Tako ti ga bo tudi ovi suite na pc-ju videl cel imenik .Lahko pa tudi v ovi imeniku nastavljaš katerega boš uporabljal ali
shocked-1.gif
vi imenik ali telefon imenik .Samo premikaš zgoraj .

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
4
18
ja vem da lahko premikaš....sam vsakič pol ko greš v imenik je vedno privzeti imenik od ovija. kako bi pa spremenil da bi bil privzeti navaden imenik?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Moralo bi ja : prikazani imenik imaš na voljo tri stvari izberi kartica sim , pa dol je privzeti pomnilnik za shranjevanje naj bo tudi kartica sim in to je to.