Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Jaz imam Handy Shell in pridem not s enim pritiskom. Lahko pa si nastaviš bližnjico za inbox. Jaz imam recimo gumb s pošto nastavljen, da mi gre v ''napiši nov sms''.
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
Jaz imam Handy Shell in pridem not s enim pritiskom. Lahko pa si nastaviš bližnjico za inbox. Jaz imam recimo gumb s pošto nastavljen, da mi gre v ''napiši nov sms''.
V originalu je bližnjica za E-mail inbox, ne za SMS inbox. Jaz želim SMS inbox. Lahko pa nastavim bližnjico za pisanje novega SMS-a, ampak ne želim tega. Govoriva pa o možnosti brez dodatnih programov, torej original telefon.
Jernej
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik jernejd pravi:
Citat:
V originalu je bližnjica za E-mail inbox, ne za SMS inbox. Jaz želim SMS inbox. Lahko pa nastavim bližnjico za pisanje novega SMS-a, ampak ne želim tega. Govoriva pa o možnosti brez dodatnih programov, torej original telefon.
Jernej
Nastavitve / Splošno / Prilagajanje / Zaslon / Hitre tipke (čist spodaj) / Tipka za sporočanje in ravno te možnosti, ki bi jo ti rad, ni![]()
Na uni tipki pod ekranom sicer lahko nastaviš Novo sporočilo, nikjer pa ni možnosti direkt SMS Inbox.
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Od kar imam nameščeno novejšo verzijo Garmina (5.00.20s60.9, prej sem imel verzijo 4.xx....) mi baterija ne zdrži več kot 3 dni. Prej mi je zdržala vedno 5 dni, ob enaki uporabi. Je možno, da mi Garmin tako požira baterijo, pa čeprav ni vklopljen?