Nokia E66

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
E66 naj bi imela radio z RDS-om, katerega nikakor ne uspem videti. Je potrebno naložiti drug program ali je kje kakšna funkcija, ki jo je potrebno vklopiti, pa je ne najdem.

mikisan

Zelenc'
24. avg 2009
1
0
1
Živ.
Kar pogosto (tedensko) se mi spremeni datum vedno za + 2 dni (ko zvečer mobitel ugasnem in ga zjutraj znova prižgem)
Ima kdo podobne težave z E66?
Lp

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Znana težava. Dokler ne bo novega SW-ja, ne ugašat telefona v kombinaciji z budilko

akira

Zelenc'
27. avg 2009
4
0
1
Eno vprašanje glede E66: telefon mi v mirovanju prikazuje datum in uro, v neosvetljenem načinu seveda, ampak problem je, ker ta ura ne teče. Šele ko pritisnem srednjo izbirno tipko, se ura osveži. Se da kje nastaviti da teče, oziroma če se da tako nastaviti, da je ni?-sicer sem jo nastavil, da se ne vidi, vendar potem mi utripa lučka v pripravljenosti...

HVALA

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Sam pri svoji E66 nisem spreminjal nastavitev, ura pa mi v standbayu teče normalno. Povej za katero nastavitev nisi prepričan,da je pravilna, pa bom preveril pri sebi, kakšno nastavitev imam sam.

akira

Zelenc'
27. avg 2009
4
0
1
Pri meni je takole:
prvo mi je tako nežno utripala lučka na potrditveni tipki (isto kot če imam neodgovorjen klic ali sms, vendar bolj nežno), nato sem to uredil in jo izklopil. V tem času, ko mi je lučka utripala, se mi je ekran lepo ugasnil in nisem na njem imel nič-bil je temen. Nato pa, ko sem lučko uspeu ugasniti, se mi je, ko sem je telefon ugasnil in ekran zatemnil, prikazala ura in datum.-vendar je problem v tem, da se mi ura ne posodablja, ampak se mi posodobi, ko kliknem na tipko za prikaz ure... Sedaj pa ne vem, ali se da to ugasniti (vendar tako, da mi lučka ne bo utripala) , ali se da urediti tako, da se mi bo ura posodabljala ali pa mogoče tako, da se mi čes čas ekran popolnoma zatemni?

Telefon imam šele slab teden in se šele privajam.

HVALA za prijaznost!!!

marc

Fizikalc
26. apr 2008
1.205
26
48
Malo sem pobrskal po nastavitvah... Uro mobilnega operaterja imam izklopljeno, vklopljeno pa imam v meniju: TEME-ohranjevalnik zaslona-predvajanje. Če v tej poziciji pritisneš možnosti in predogled se vidi kako sta nastavljena datum in ura.
Ima kdo izkušnje z radiem, ki sem jih omenil par postov pred tem.

akira

Zelenc'
27. avg 2009
4
0
1
HVALA!!! Sem rešil sedaj to! Me pa zanima, če je možno izbrati še kako drugo obliko ali pa velikst, ali je to edina, ki ti jo ponudi telefon?

akira

Zelenc'
27. avg 2009
4
0
1
Zanima me, če se dogaja še komu, da če ima v telefonu shranjeni dve isti številki, razlika je le v tem, da se ena začne na 041 druga pa na 031, da mu ne izpiše imena klicatelja??? Imel sem prej nokio Prizm pa se kaj takega ni dogajalo...