No tudi sam si lastim nokio e52 in sicer od sobote oz. uorabljam jo od nedelje zjutraj ko sem jo napolnil. Prej imel Omnio in se naveličal touch-a, zato sem iskal nekaj vsaj upam bolj zanesljivega in natančenjšega, predvsem pa hitrejšega.
Prvi občutki oz. dogajanja glede telefona so pozitivni, saj nisem do sedaj imel nobenega od teh problemov, ki jih večina opisuje. Aparat sem povezal preko bluethoot-a s slušalko jabra, nato s macbook-om in izmenjal nekaj datotek s drugimi telefoni (samsung, nokia).
Baterija je na zadnji črtici, tako, da jo bom danes še do konca izpraznil in dal drugič filat. Dnevnik klicev kaže, da sem v teh dneh telefoniral nekaj minut manj kot 2 uri, prejel 90mb podatkov in poslal 10mb podatkov, ter napisal cca. 20 sporočil.
Edino kar sem opazil pri enem daljšem pogovoru je bilo občsno "cviljenje" v slušalki, drugače pa se mi zdi glas na drugi strani čist OK.
Sem pa tudi opazil, da mi je telefon javil, da obstaja posodobitev programske opreme.
Vendar, ker sem zaenkrat zadovoljen, še premišljujem o posodobitvi.
Zaenkrat je to to, če bom pa imel kakšne probleme bom sigurno pogledal na alter za rešitev.