Nokia C7

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Je že kdo updejtal na novejši FW v012.004 .Tako mobitelovi kot simobilovi .Je sedaj kaj boljše delovanje od prejšnega ?

oby

Fizikalc
20. jul 2008
386
130
43
jaz ga imam sedaj dober teden, edini bug, ki me rahlo iritira je da se mu ob loadanju večje količine mailov zafila nek FSmailneki, in bi rad da zaprem kako aplikacijo, samo potem on nadaljuje bp.

mi je pa zadnjič padel iz rok tako da je mal pomoje napokala zgornja plastika. za menjavo tegale dela: http://cnn.cn/shop/nokia-charcoal-black-faceplate-digitizer-p-10864.html zaračunava teleray 132 eur
smile-1.gif

baje je da ful odvisno kaka je ta plastika, ker če ni original, ne dela. baje. Ampak 132 eur z delom vred, za odtegnit, zategnit 4 šraufe, če gledaš po c7 disassembly manualu
smile-1.gif

kreteni.
smile-1.gif

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
po slabih 3 tednih so mi poslali iz telerey novo Nokio C7
nič pa ne piše kaj je bilo na prejšnji narobe

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Hmm punca zelo razočarana. Toliko ima "bugov", da je joj.

Recimo, včasih ko pristineš "kliči", sploh ne najde zraven numerične tipkovnice ikone za imenik in ko daš izhod napiše "vstavite kartico sim". Takrat tudi v osnovni meni ne moreš, enostavno ne prime tipka. itd.

Software sem updejtal in je najnovejši.

PS: kako "simobilove" prednastavitve pobrišeš? GSM se uporablja na mobitel omrežju.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik TUPLI pravi:
Naredi reset lahko hard pa še enkrat fleshaš FW .Tako se pobriše simobilove nastavitve pa dobi od mobitela .

Misliš osnovne od noki in ne od Mobitela?

S flešanjem je verjetno garancija papa?!

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
hard reset pobriše vse nastavitve in da tovarniške .potem pa fleshaš da dobi nove driverje . ovi suite najnovejši

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
S fleshanjem FW ne zgubiš nobene garancije ,ker samo pridobi novejši update softwerja . Sedaj je v012.004 (Simobil) , (Slovenia - Mobitel). v013.016 pa za balkans product code

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
A ovi razbere ali imaš ti mobitel ali simobil kartico not?

Kako se naredi soft in hard reset?

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Resetiral, a še zmeraj je tisti znak za vodafone...software ni tovarniški, ampak je ostal nov.

Bom videl, če bo kaj boljše.

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Evo prižgal in prednastavitve za si.mobil so ostale, tako ročno vnašat za mobitel, ker ovi ne nastavi tega.

Žal tudi vodafonove dostopne točke ne gre izbrisat, lahko samo spremenim.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Potem ti pa priporočam da neseš na servis in poveš da nisi zadovoljen s vodafone menijem in ti bodo naložili original nokia meni s balkan product code .Pa boš imel mir pa še garancija ti bo veljala naprej .Če pa sam narediš to gre garancija pa-pa .2-3 dni bo aparat tam.

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Predvidevam, da gre za klasično Nokia foro, da potrebujejo ene 3-4 softverske update, ampak me vseeno zanima naslednje:
Opažam, da se mi telefon enostavno resetira, ko poganjam katerikoli program, povezan z GPS. Kako minuto dela normalno, potem pa lepo reset...

A se še komu to pojavlja? Ker drugač mi je telefon kar lušten :p