Nokia 6300

Dravni

Pripravnik
30. okt 2007
41
0
6
Ljubljana
Zanimajo me izkušnje s tem telefonom in ali je že kdo posodabljal programsko opremo na tem telefonu in kaj prinaša nova posodobitev

Posodobitev
99340-Nokia.JPG

Priponke

• 99340-Nokia.JPG
    99340-Nokia.JPG
    9,3 KB · Ogledi: 225

Bitch_Muchanon

devil's bitch
21. jul 2007
1.165
0
36
Metropola
Zadnja verzija v5.50 ima izboljšano:

Citat:
• Restore Factory Settings command restores also variant settings
• Yahoo Go application added
• Copying contacts to phone memory also possible when security level is set to "phone"
• Play list improved in Music Player
• FM radio auto tuning improved
• WAP browsing in certain pages improved
• Compatibility with a Bluetooth car kit improved
• UA-Prof URL updated
• Voice recorder playback volume adjusted
• Support for new components
• Combo memory
• Power management chip
• HW accelerator
• FM Radio
• Preinstalled MIDlets updated
• Operator name list updated

Dravni

Pripravnik
30. okt 2007
41
0
6
Ljubljana
Po tem kar vidim je skoraj vse novo. Kako sta kaj zadovoljna z baterijo
rolleyes-1.gif
v primerjavi z mojim prejšnjim telefonom je to bogo. A se da dobiti močnejša baterija?

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Pri normalni uporabi res nisem opazil nobenih novosti, bolj se pa nisem poglabljal, baterija pač zdrži do štiri dni, kar je zame zadovoljivo(uporabljam ga največ za telefoniranje, ostalo le malenkost).

Dravni

Pripravnik
30. okt 2007
41
0
6
Ljubljana
Sem zdej potegnil dol posodobitev pa sem gledal gor ene zadeve o jezikih, a ima ta posodobitev potem Slovenski meni????

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Frenda zanima, če 6300 podpira 4gb microSD kartico. Kako je s tem?

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Glede oblike in funkcij sem zadovoljen (res pa je da nisem zahteven uporabnik), pograjati pa moram baterijo, ki mi drži 2 dni.

Prav tako sem imel probleme s povezavo z modrozobno slušalko, ki jo je telefon prepoznal komaj v kakšnem 10 poskusu.

Imam sw verzijo 5.00.

Skratka, sem zadovoljen. Telefon kot telefon.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
jest sm tud zelo zadovoljen! prej sem imel 6600, pred njo pa 6310, in jo kar nisem mogel pozabiti! zato se iskal lep, eleganten in pač dober telefon. gledal sem prej še e50, pol je pa že 6300 prišla! no, in sm jo kupu, in sem zadovoljen! dobro ohišje, kvaliteten ekran, lepi meniji, polno funkcij, lep, tanek, rostfrei mu da še dodatno eleganco... baterija je pri meni 3-4 dni, odvisno od uporabe videov in teh igračk. aja, pa enkrat mi je tipkovnica crknila... so na servisu zrihtal.
moti me edino to, ker ni dost software-a na voljo za dodaten tunning gsm-a (ce ima kdo, se priporočam)!

lahko bi imel symbian, pol bi bil pa zmagovalec!

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
Sorry, tut jaz mam ta telefon in je odličen, če bi mel pa Symbian bi bil pa kurji futer (šrot). Da nov kdo kej pop.... , sj sm napisal z malo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja zakaj? sej ima symbian par dobrih zadevc. sploh mi je bil pri 6600 všeč desktop! pa itak je tud takih in drugačnih programčkov en kup, kateri so kdaj tud uporabni!

Dwayne

Pripravnik
22. avg 2007
357
0
16
Maribor
Imam naslednji problem:

Nokia Software Updater mi ne prepozna telefona, ko ga povežem prek USB kabla.

Nokia PC Suite pa recimo prepozna in dela brez problemov.

Se je še kdo soočil s tem?

AljoshaStardust

Zelenc'
14. feb 2008
23
0
1
Jaz pa imam P1 in ker se mi je malo preveč mudilo, sem zagrabil 2x microSD kartico namesto microM2. Z njima sedaj nimam kaj početi in bi ju seveda rad spravil v promet. Kupil sem ju v petek (16.2.08), sta torej praktično novi, z garancijo 120 mesecev in seveda z čitalcem (adapterjem), velikost 1GB, znamka Kingston ( http://www.kingston.com/flash/sd_micro.asp ). Najcenejši sem na netu zasledil za 6.79€... jaz jih dam za 6€. Ja, vem da ni ravno dober popust, ampak meni naredite uslugo z nakupom, pripeljem vam jih med Ljubljano-Litijo-Kamnikom, pa še za eno pivo prihranite pri nakupu obeh
smile-1.gif