NOGOMETNI SPAM vol.2

Milan, Čelsi in Dinamo. Tukaj si ljubljen/o
hysterical-1.gif

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Ono?
hysterical-1.gif

Za Čelsi si se zmotil. V času derbija sem hotel malo popestriti dogajanje, zato sem malo prcal. Dol mi visi za čelski.
Ostala dva pa
cheer.gif

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
ksz
Prejšnji teden sem gledal malo Rooneya na tekmi v ligi prvakov. Totalni car. Neobrit, frizura za nikamur. Potem pa gledaš naše nogometaše (prva in druga liga), vsi imajo neke frizurce, obriti in vsi skupaj ne zaslužijo toliko na leto, kot Rooney .
V Krškem so par let nazaj nogometašem ogledala dol snel v slačilnici, ker so se samo šminka,l igral pa zanič .

@ vsi AC Milan fani
Borriello je res dober, ostali penzionisti pa bolj tako.

alcyx

Fizikalc
19. jul 2007
2.091
0
36
Bizeljsko
Še vedno bolš dobra igra z veliko neizkoriščenimi priložnostmi in ničla kot pa igra brez idej-brez glave, repa...

limetka

Pripravnik
26. jul 2007
597
0
16
Nikakor ne uspe, da bi oba zmagala. Stalno je neka kriza v zraku, zdaj tu, zdaj tam. Za Dinamo se ne bojim. Še vedno mislim, da bo 10 pik razlike na koncu. Interisti in Juventini ste pa tudi veliki fantje, se boste že navadili na novo ime, ki mu boste gledali v hrbet.
cheer.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
hehe, ja lepo bi blo...ne bi imel nič proti, da bi lazio prišel na koncu prvi, mi pa takoj za njim......
Nujno potrebujemo še eno "težko" špico, kot je boriello, ker proti "malim" bo brez, težko doseči gol......

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Sej bo Ševa počas nazaj pršu. Učeri se je kr trudu nakonc, mu pa manjkajo tekme, se vid.
Bolj mene skrbi obramba, tko da upam da se Nesta čimprej vrne.
Drgač pa kr huda tekma, tipičen derbi.