[nogomet] Italijanska Serie A

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
sej nimam nič proti če jih sovražiš...vsak ima svoj okus....sem slovenec ampak navijal bom za italijane, ker slovenski nogomet je za moje pojme žalitev tega športa......
Edino kar mi ni jasno so tele izjave "se jim vedno userje"....lahko se jim 1x userje, max. 2x, ne more se jim pa vedno srat....

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
razen proti Avstralcem v zadnjih sekundah, jaz nisem videl kaj preveč dreka......je pa res, če že v štartu začneš gledat tekmo z prepričanjem, da je vsaka akcija, strel, gol posledica sranja, je pole celo prvenstvo eno samo sranje.....dovolj o dreku
smile-1.gif

Vsaka ekipa ima nekaj sreče na tekmi, potrebno pa je biti dovolj dober, da to izkoristiš....Tudi Osterc in Rudonja sta se velikokrat znašla po sreči pred nasprotnikovim golom, ampak je Osterc padel ali pa Rudonja poslal žogo na Mars.....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Meni je tudi italijanski fuzbal v glavnem bruh, ampak SP 2006 pa so čisto zasluženo zmagali. Majo sicer res zegna več ko pameti, samo to pač tudi moraš imeti če hočeš biti dober.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ahahaha, ma dej no....kaj so te že izpustili iz vrtca?
Malo si preberi zgodovino...če znaš brat seveda....

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Tudi jaz sem za Milan in to že 20 let.Vse od znamenite trojke Nizozemcev.

Zbadljivke novodobnih "navijačev" drugih klubov na račun Milana me ne motijo.Taki itak večinoma pač trenutno navijajo za ManU, ker ima Ronalda, pred 5-6 leti so za Real in tako naprej..

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Všeč mi je bil GULLIT. Ampak navijam za Juventus od vedno, tudi ko so bili tam nekje med okrog 8 mesta v prvenstvu pa v serie b. Mal so se mi zamerli z aferami v zadnjem času, ampak jim stojim še vedno ob strani
tongue-1.gif

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
FORZA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cheer.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Da mal obudim temo, pa še Romi ne gre preveč dobr!
smile-1.gif

Zdele pa skor živce zgubu, ko sm Milan gledu. Komi spacal un bedn gol. Ni Napoli ponesreč tako visoko. Zlasti P. Cannavaro in Lavezzi sta bla fenomenalna.
Glavn da smo spet na prvem mestu!!

Citat:
Uporabnik Viky pravi:
Zdele pa skor živce zgubu, ko sm Milan gledu. Komi spacal un bedn gol. Ni Napoli ponesreč tako visoko. Zlasti P. Cannavaro in Lavezzi sta bla fenomenalna.
Glavn da smo spet na prvem mestu!!

Sreča ali ne. Verjetno če bi imeli vseh 11 igralcev bi se Napoli dostojno branil in tudi ubranil.

Penala ni bilo.

Glede gola pa tako. Če nebi bil avto gol bi vratarja verjetno zadelo direkt v glavo, ker je imel pest (je hote boksati žogo) v višini pasu.

Malo sreče, sploh na koncu bi ga lahko pojedli. Cannavaro in Lavezzi pa kot si rekel. Super predstava.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
joj.....ne za slabo....ampak take roke se kdaj piska kdaj pa ne...ne moreš pa trdit da ni penal.,....sicer pa nismo zmagali zaradi penala.....
kdo je kriv če je maggio tako neizkušen in, da je naredil prekršek ko je že prej porumenel.....
ko se bo vrnil nesta in pirlo, ter ko bo v formi kaldze bo milan še za 30% boljši......

Sej to, jaz nebi piskal, ker se je videlo da jih je tip dejansko še želel skriti za telo, da ja nebi bila roka.

Samo da je Kaka falil
aplauz.gif
(oz., mu je branil)

Sicer ste si zaslužili zmago, pošteno - ampak malo mi je žal Napolija ker so se res borili.

Ja sej tistih 30% boste potrebovali, ker ni še ravno neke všečne igre.

Pato pa miss of the day
smile-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
ne, všečne igre še zdaleč ni....samo za 1x se zadovoljim z rezultati, že dolgo nismo bili na vrhu serie A......je pa povedal Carlo, da se bo igra polepšala s prihodom pirla......sam ku*c, ker nimamo prave menjave za njega......

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
poškodba.....stegenska mišica.......
jaz bi modriča videl kot naslednika pirla....tudi moutinho bi prav prišel......

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.