[nogomet] Angleška Premier League

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

myself

Zelenc'
15. dec 2007
4
0
1
hahahaha MViper huda fotka.... sam nwm če bo MAn. United s5 prvak letos??? sicer navijam za njih im sm optimističn sam če pogledaš Chelsea pa Arsenal to sta 2 velikana k sta po mojem mnenju lahko konkurenčna MAn. unitedu*?

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Bomo vidli.. Ce bojo bojo, si bojo ze zasluzil. So pa ManUTD, Arsenal, Chelsea in Liverpool dovolj enakovredne ekipe. Nikoli ni izrazitega favorita na medsebojnih tekmah..

Kaj pa manC
hysterical-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Jao, ker tekma Chelsea - Aston Villa
hysterical-1.gif
8 golov, trije rdeči kartoni, poškodba Lamparda, vrnitev Ballacka, strelska "vrnitev" Ševčenka itd. Noro!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ja, Ashley Cole je bil pomoje brez potrebe izključen (meni se je zdelo, da je odbil z glavo) - posledično oškodovan Chelsea (za dve točki in neigranje Cole-a na naslednji tekmi). Se je pa vsaj pošteno iztekla tekma, ker si Chelsea ni zaslužil 3 točk. IMHO.

Pomoje je bila izključitev Knighta malce pretirana. Rumen karton bi bil dovolj, glede na to da je že penal in da tudi ni šel ravno s podplatom v koleno. Carvalhu bi pa dal par tekem prepovedi. Cole pa tudi po moje ni igral z roko.

Rezultat pa fer, lepi goli. (Ševa, Alex, Ballack, Laursen)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Meni se tudi ni zdel Knightov prekrsek vreden rdecga kartona. Rumen ajde.. Rdec pa no way. Isto velja za Ashleya, s tem, da si ta niti rumenga ni zasluzil..

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ampak Everton-Arsenal je bla pa tut zanimiva. Sploh zaradi obnašanja Arsenalovega smrkavca Nr. 1 Fabregasa in neumnega štarta drugega mladiča Bendtnerja. Fabregas bi si zaslužil kako vzgojno okrog ušes...ne pa da je šel Arteta pod tuš.
rolleyes-1.gif

Seveda smo. Sem rekel sosedu da bom spil toliko pivakov kot da manU golov. V prvem polčasu sem prav počasi požiral prvega, drugi polčas pa še zdaj not prinašam
grin1.gif

Moje mnenje:

Owen ni bil v offsideu. Ferdinand je bil v offsideu. Tevezova žoga ni bila čez črto. Penal nad Ronaldom je bil. Penal nad Giggsom je 50/50 - ni šel na žogo, ampak direkt na igralca (Giggsa)

Lahko bi se obrnilo drugače. Malo sreče in odlična predstava v obrambi. Preseneča me odprta igra Newcastla po vseh zadetkih. Niso se zaprli, čeprav je bilo že vse izgubljeno in bi lahko obdržali recimo 2-0 ali 3-0.

Ronaldov prvi hattrick za manU.

Res da ima Newcastle krizo, ampak danes so zgledali kot tretjeligaš.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
Saj bo, pa še kakega naloži za na vrh
nahrung002.gif

Se bi z vsem strinjal, le glede Teveza, meni bolj vleče na to da je bla cela žoga čez. Škoda da ni Simpson kakega pikno, 2 smrtni šansi je mel. Iz njega še bo nekaj
smile-1.gif

Newcastle je izgledal nikakvo danes, edino N'Zogbia dober kot vedno. Sicer je Ronaldovo jokanje na robu kazenskega bilo pretirano (ko je dal pol gol za 1-0) in je hitro spremenilo potek dogodkov, ampak glede na nadaljnjo igro bi tudi drugače Manchester zmagal verjetno.

Ah sej po eni streni je razumljivo da joka. Fant se je igral in v preteklosti padal kot pokošen za prazen nič. Zdaj, ko pa ne simulira več(toliko), ga pa sodniki ne porajtajo več 5% in jasno da je jezen, če za grd štart ni niti prekrška. Sam si je to nakopal. Zdej bo moral biti pa res prekršek za karton, da bo sploh kdo kaj piskal. Prekršek za prosti strel pa res ne vem če je bil, ker se ni dobro videlo s posnetka. Mogoče ga je udaril po tetivi, mogoče je odigral. Pač fuzbal. Frustracije, smeh in solze
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
smile-1.gif

Sej bo.. nas bo DIC nabav, pa bomo zmetal 100mio za okrepitve pa bo
grin1.gif

Je pa res, da Kuyt, Voronin, Arbeloa, Riise, Aurelio nimajo kej iskat v Poolu.. To so material za razne Fulhame, Derbyje ipd..

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Hm....z naštetimi igralci se načeloma strinjam,vendar se mi zdi da je Riise ened boljših levih bočnih igralcev.Težko bi za njega našli boljšo zamenjavo.....moje mnenje
smirk-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Riise je kisu.. ne najde forme, ves cas je ujet na drugi poziciji, kjer bi moral igrat.. Ni ne midfielder, ne defender, neki vmes.. DL bi bil bolji Heinze, Baines, Bale, Evra, Marcelo.. Fantje, ki so boljsi ali pa se zagotovo bodo boljsi od Riiseja..

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.