[nogomet] Angleška Premier League

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ce mene vprasas United tudi malo utrujenost hebe.. Igrajo se na vseh frontah.. L'pool je pa prakticno ves cas svez za ligo..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Prepozno vse skupaj..

Da bi bila taka forma 1 mesec nazaj, pa bi bilo fino..

Se je pa po mojem ves staff oddahnil, ko je Benitez podpisal novo pogodbo, Kuyt, Agger, Arbeloa, Gerrard, Torres, Carragher pa tudi dobijo nove €€€€€€€ pogodbe.. Mogoce jih je to tudi mal motiviral
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Zakaj prepozno? CL je še v igri, prav tako PL. Glede na to, da ManUtd in Chelsea popuščata, je zdaj odličen čas.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Jah, United ima 1 piko prednosti + 1 tekmo manj.. torej recimo 4 pike, pa 8 krogov do konca.. mocno dvomim, da bojo spusili se 2 tekmi.. al pa vsaj 1, pa eno igral nulo.. Lahko se zgodi marsikaj, samo.. United ni Arsenal
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
nič niste komentirali preteklega vikenda in Fergusona, ki je dal tekmo reševat v roke dvema mladeničema, ki sta skup stara tolk kot Giggs
smile-1.gif

Sej sem poslal Viperju sms "i see your 92min, and raise you 93min"
hysterical-1.gif

Sreča, sreča, za oba kluba...

Kar se pa tiče Machede, me je pa res pozitivno presenetil. Ne z golom, ta se mi je zdel bolj posran, glede na to da mu je še spodrsnilo malo, ampak s samo igro sem pa več kot zadovoljen. Glede na to da je star 17 je res čvrst. Močan, visok, tehnično dober.

Taktika manchestra na začetku tekme pa smeh. Nevile je pokrival Carewa (več kot pol metra višinske razlike?).

Nani je pokazal 0, Ronaldo je pač Ronaldo, 2 lepa gola, drugače neviden. Flečer je bil še najbolj borben. Evans ob odsotnosti partnerske avtoritete Vidiæa ali Ferdinanda deluje bolj izgubljen. Ostali pa po pričakovanjih. Carrick vem da bi pokazl več, če bi imel v napadu nekoga, ki bi znal izigrati offside zanko.

Samo sej se ve kdo vse je manjkal. Ob takih odsotnostih, bi bil že remi zelo zadovoljiv, sploh proti Aston Villi, ki ni niti slučajno slaba ekipa.

Rooney, Berbatov, Scholes, Anderson, Park (je bil na klopi, ampak je šele zjutraj pred tekmo po 1 tednu treniral), Vidiæ, Ferdinand, Brown, Rafael in še pogojno Fabio. Za eno ekipo odsotnih dobrih igralcev, nekaterih nosilcev igre.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
...Kar se pa tiče Machede, me je pa res pozitivno presenetil. Ne z golom, ta se mi je zdel bolj posran, glede na to da mu je še spodrsnilo malo, ampak s samo igro sem pa več kot zadovoljen. Glede na to da je star 17 je res čvrst. Močan, visok, tehnično dober.

...

Ronaldo je pač Ronaldo, 2 lepa gola, drugače neviden.

Macheda definitivno ne zgleda star 17 let, pa lih tolk je italjana, da se grebe in da se mu jebe za pritisk samo da se on pokaže, in se je, vseh svojih 10+ min je igral na 110% moči

no, mislim, da bi bil vsak vesel, če ma igralca ki je celo tekmo neviden, pa vseeno 2 gola da
aplauz.gif

tabolš pa itak komentator na šport tv, v igri je še ronaldo, ki sicer ni pokazal dosti, pa je vendar mož poteze - bum gol
aplauz.gif

Liga rezerv je 10x bolj atraktivna kot slovenski fuzbal.

Sem gledal par tekem, sploh če uživaš v gledanju mladih talentov je zmaga.

So pa notri tudi igralci, ki so suspendirani iz prvega moštva, tisti ki niso v orvem planu in tisti, ki se vračajo po poškodbah.

Na tej tekmi npr. sta igrala Neville in Brown, od poznanih pa še Posebon.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.