Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Seveda ni prav, da so noge na armaturi - še posebej, če so vgrajeni airbagi. Ampak ti se sekiraš zaradi napačnega razloga - namesto varnosti sopotnice te skrbi madež na armaturni plošči
Zato pa so počivališča...Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Nehajte se z avtom vozit, če vas je tega strah!
Kdo se ne bi razvlekel po kabini po par urah dolgočasne vožnje? Še jaz kot šofer začnem telovaditi vmes; Kaj češ, če pa ščemi vsepovsod!
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Moti me zato, ker pač armatura ni narejena zato da bi mel noge gor. Isto ko da bi pepel od cigareta otresal na poličko pri števcih. Menda je zato pepelnik, ane? Kar se pa varnosti tiče pa upam da vsak ki to počne ve kaj riskira... Čudno da ni kazni za to početje
Citat:
Uporabnik roscha pravi:
Softič. 1200km v 12 urah, 3 postanki po par minut. Jaka stvar. Pejt na vlak....
Citat:
Uporabnik marjan pravi:
Že dlje časa opažam koliko sovoznic ima noge na armaturi. Mnogo tudi v papučih, čevljih.... Mene zdraži že ko pri drugih to vidim.Kako tip lahko to pusti?!? Pa ni važno kakšen avto je...10 let star ali nov. Če ne more tistih par ur normalno sedet nej ostane doma!!!
Kakšen pa imate vi odnos do tega?
LP
Govoril sem v primeru, da bi se kdo razkomotil z obema nogama (tempomat in avtomatik).Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
@sistemik
če imaš ti 1s reakcijskega časa, te je ziher ruknila kap, ker drugače rabiš dve sekundi da odreagiraš in premakneš nogo iz gasa na bremzo, razen če maš plat fus pa eno nogo na dveh pedalih naenkrat.
Drugače pa pri meni v avtu, boljš da baba tiši noge po armaturki, kot pa da s postanki najeda, je tak sama dovolj brihtna da je raje hin kot v vegetativnem stanju. za fleke spucat pa tak vedno s sabo tovori neke mokre robčke, tak da se da tud to spucat če ti ti fleki grejo tolk na jetra. je pa tud prednost nog na armaturki, tovornjaki ti ponavadi zapirajo pot, ko pa vidijo noge na armaturki pa jih zanima če se še kaj drugega tudi vidi, pa ti dajo takoj prostor. ko pa vidite kero da se v avtu preoblači, to vas pa ne zmoti?