Citat:
Uporabnik elo pravi:
moja je šla po 10ih, 11ih letih.
k prijatelju.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Welcome to the club.
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
kurva je kurva! evo ti, mislš da je pridna ji zaupaš pa se u resnic sam kurva! kukr se je pred med in se bo po tebi! zetor nč se ne sekirej. si se vsaj kurva znebu! bod vesel! bolš zdele kokr kasnej. vsaj bajte ti ni vzela pa kakšnga alimenta nabila!
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Stari, ne si uničevat lajfa zaradi babe. Ni vredno. Na žalost sem se to naučil the hard way, ko sem pustil, da me "nateguje", kar mi je posledično z=balo zdravje. S tem, da je bila moja še večja praseeca. (Btw: Če se ženska navzven obnaša kot angelček, je to verjetno samo krinka.)
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Vsi smo to dal cez pa se ti bos! Jz se zdj sam smejem za nazaj, kok sm biu bedn pa naivn! Zdj sm pa v cist drugem svetu una je pa se vdno navadna kurva!
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
In brez skrbi, to se lahko zgodi prav vsakemu izmed nas oz. se je že. Vsekakor sploh ne rabiš skrbeti pri drugi punci že vnaprej, kam pa pridemo, če bomo moral vsako minuto špilat detektiva?
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Mene je bivša za=ebala po kakšnem letu in pol ( še sreča,da tako hitro) sem jo nadrl, vzel stvari, ki sem ji kupil, prodal za male pare, na začetku sem še nekaj pizdil na njenega trajbara, ampak potem je bilo to to.
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Saj nas je kar nekaj v tem klubu očitno...tudi 10,5 let in na koncu z rogovi...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
prenesti tako varanje in ostati je tipičen moški proces
oslovizacije
to je, k se iz moškega spremeniš v osla.
ko to nardiš drugič je pa
volizacija
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik elo pravi:
k prijatelju.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Welcome to the club.
Citat:
kurva je kurva! evo ti, mislš da je pridna ji zaupaš pa se u resnic sam kurva! kukr se je pred med in se bo po tebi! zetor nč se ne sekirej. si se vsaj kurva znebu! bod vesel! bolš zdele kokr kasnej. vsaj bajte ti ni vzela pa kakšnga alimenta nabila!
Citat:
Stari, ne si uničevat lajfa zaradi babe. Ni vredno. Na žalost sem se to naučil the hard way, ko sem pustil, da me "nateguje", kar mi je posledično z=balo zdravje. S tem, da je bila moja še večja praseeca. (Btw: Če se ženska navzven obnaša kot angelček, je to verjetno samo krinka.)
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Vsi smo to dal cez pa se ti bos! Jz se zdj sam smejem za nazaj, kok sm biu bedn pa naivn! Zdj sm pa v cist drugem svetu una je pa se vdno navadna kurva!
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
In brez skrbi, to se lahko zgodi prav vsakemu izmed nas oz. se je že. Vsekakor sploh ne rabiš skrbeti pri drugi punci že vnaprej, kam pa pridemo, če bomo moral vsako minuto špilat detektiva?
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Mene je bivša za=ebala po kakšnem letu in pol ( še sreča,da tako hitro) sem jo nadrl, vzel stvari, ki sem ji kupil, prodal za male pare, na začetku sem še nekaj pizdil na njenega trajbara, ampak potem je bilo to to.
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Sami luzerji smo na alterju
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Stari, nea se preveč sekiraj. Ne splača se. Sem na lastni koži občutil.
LOL ti si moderator, vidiš njegov IP; pol je res na izi iskat jaCitat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Heh..., ne bo držalo, že s sporočil na forumu se, da Zetorja (tako kot skoraj vsakega) hitro locirati. V parih minutah brskanja sem ugotovil s kod prihaja, da ima sestro, ki študira(...), kaj so njegovi hobiji itd.
glej da te ob tvoji vrnitvi v tvoji postelji ne caka ceh. Potem bos spraseval kako dobiti posest nad stanovanjem nazaj.Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
Jp, vem. Problem je nastal tako, da je tip iz tujine, in očitno z njim ne načrtuje nič resnega.
Zato sem mislil na začetko, da lahko še kaj rešiva...
V sredo grem na mađarsko, v miškolc, in to na dnevnice, živela JU!
Tko da pravzaprav ne bova več dolgo skupaj... preden se vrnem nazaj, pa itak planira obisk v tujini... sej pravim, stvari se iz minute v minuto spreminjajo, z vsakim stavkom se postavijo na glavo, vsaj zame!
Tale žajfnica naj bo kot anvodilo, kako NE ravnat v takih situacijah!
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik elo pravi:
k prijatelju.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Welcome to the club.
Citat:
Citat:
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Citat:
Uporabnik retLa pravi:
Citat:
Uporabnik Daniel pravi:
Sami luzerji smo na alterju