No, pa je šla...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Naj te popravim; če samo 1 dan ne seksamo, se počutimo kot da nismo seksal že 6 let :D

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Boščki. Sej zdej pa štekam zakaj vam 2. dan noče stat!
hysterical-1.gif

majč

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
da te vidm kokrat boš ti sexala po celodnevnem MMA varjenju konstrukcije:)

a pa ti veš da švas slabo vpliva na reprodukcijo? da majo varilci probleme s erekcijo?

drugač pa vili je očitno dobr piku k še zdej samska... alpa nis taprauga traktorista najdla...

zetor, ne sekirej se zarad kurve. sej boli.. .ampak pol kmal neha! ker kurva ostane kurva za zmeri! sej bo ceha nafukala isto. pol pa slovaka pol avstrijca pa nemca... pa spet slovenca...

sam dobr da ti ni otroka naštimala... tm bi pa najebu pol...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Uni dve bejbi k se javljava, vsi napadate kot da niste vi sexal že 6 let. Mal se mi smilite tečnobe, hočte v drugi temi 7x na teden, zmorte pa 1x, če vam glih slučajno rata.

majč
1x na teden? A si ti nora, da mi herc ven vrže. Men je dost, da me zvečer poboža in ma pol meseca mir.

Nazadnje urejeno:

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Boščki. Sej zdej pa štekam zakaj vam 2. dan noče stat!
hysterical-1.gif

majč
To je pač usoda moškega, starejši ko si, dalj časa je pavza, da se pobere med prvo in drugo rundo. Ampak takrat okoli 20-ih boh ne daj 16-ih, pa hudič sploh ni hotel dat mira, to je sam stal matr
cool-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:

1x na teden? A si ti nora, da mi herc ven vrže. Men je dost, da me zvečer poboža in ma pol meseca mir.

Ja no sej takile zdej po svetu letajo, pol naj se pa parim, how?

majč

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
no, pa je šla.... kako primeren naslov.

kot je že nekdo napisal, tema je šla v 3 p.m.

zaklepam

p.s. če bo odpiralec teme želel še kaj napisati, svetujem odprtje nove teme in upanje, da bodo uporabniki manj spamali.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.