No, pa je šla... drugi del.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
hysterical-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Jaz bi ti samo čestital, da nisi šel registrirat novega nicka, da si napisal tole in prejšnjo zgodbo.
zmaga.gif

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zato ker je to olajšanje k si se rešu kurve!

bod vesel!

pij žuraj!

kurva ostane kurva! ti si pa frej pa rešen!
ISTINA!!!
Kokr vsi veste, jz sm tud meu kurvo. Ni trajal 8 let, ja pa 3, ampak vseeno ko sm dojeu, da se mi kurva, se mi je itak svet zrušu. Neki časa, sm rabu,da pridm k seb, ampak na konc sm. Kokr si reku, bo že ena pršla, k zna cent tvoje dobrine, to je 100% res. Pr men se je vse obrnl, dubu sm tako punco, da jo lahk sam v zvezde kujem. Je pa res, da tud ta lahko dobi krila, ampak proti prej, je to čista druga pesem. Sam naprimer ena dobrina, ne pije, ne kadi, ne žura in ni mela 20 tipov v riti, kokr bivša...
Tko, da jz osebno mislm, da boš rabu še neki časa, da res pridš k seb in se navadš novega stila življenja, sam verjemi, da ko se boš, boš veseu, da je tko.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Jaz bi ti samo čestital, da nisi šel registrirat novega nicka, da si napisal tole in prejšnjo zgodbo.
zmaga.gif

Ja, pol bi se pa lahko sam s sabo pogovarjal... pa še 2× Fight Club pogledam pa postanem sebi najboljši partner...

Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A bosta ostala prijatelja?

tongue-1.gif
a zdej pa še to...

Evo, konc vikenda, dans se malo čistim kot krap v banji, da bom jutri speljal do službe...
In ja, tudi z Vanč od včeraj nisva več sam prijatelja...

Nazadnje urejeno:

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Malo sem razmišljal, če bi ti to napisal. Ne poznam situacije in lahko brcnem povsem mimo.
Tvoja (bivša) draga je po osmih letih skupne hoje in skupnega življenja v par urah popakala vse. Malo neplodno se mi zdi to skupno življenje. Kaj točno sta imela en do drugega pokazati in pričakovati? Nista se poročila, nista imela otrok, kaj točno sta imela? Namesto pri mami, si spal pri neki drugi ženski. Si ji sploh upal reči, da si se zanjo odločil za vse življenje? V času emancipacije so ženske lahko dobre predsednice vlade, šefice podjetij, športnice, lahko vozijo avtobuse in space shuttle. Vse to je ok. Dejstvo pa je, da v nekaterih situacijah odnosa mora moški stopiti naprej. Mogoče tega nisi storil in je to pogrešala.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:no super..sam še ožent bi jo mogu. carsko.
Nekoga, ki je mečkač in ni sposoben odločitve, se ženska pač naveliča. Konec koncev tudi sedaj lahko odnese preostanek, če je živela pri njem. Po naši zakonodaji ni razlike. Če ni bila prijavljena na naslovu, bo pač dokazovala stanje s pričami.
Naša zakonodaja je pač potuha za mamine sinkote, da jim ženske dajo seksat, čeprav niso v stanju stopiti do matičarja, ker jim mama ni tega naročila.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
a če bi bil sposoben se obesit pred matičarjem, bi bilo pa drugače?

bog naj ti oprosti, saj ne veš kaj govoriš. če neki ne gre, ne gre pa da je 1000 matičarjev vmes. vse kar je se malce zavleče in stanje se samo poslabša.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Mislim, da zveza med dvema obstaja zaradi precej močnejših stvari kot pa malo preoblačenja za župnika in župana... in da ima partneski odnost lahko tudi kakšno drugo vsebino kot pa klasičen obrazec od 20. leta naprej: služba=>avto=>otrok=>stanovanje=>pes=>šola=>penzija.

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Si ji sploh upal reči, da si se zanjo odločil za vse življenje?
Zanjo se nisem odločil samo enkrat, ampak vsak dan posebej. In ja, z njo nisem bil skupaj, ker slučajno ni nobena boljše mimo prišla... ampak zato, ker sva imela skupne interese, želje in načrte. In ker mi je bilo z njo lepo.

In to, da je šla, je bila njena odločitev, čisto legitimna in legalna. Tema je pa za vse ostale luzerje, da se življenje s takim sranjem ne neha ampak je lahko čist fajn. Pa še jamram lahko mal, ampak to je bolj v originalni temi...
Pa dolgčas mi je v nedeljo popodne z mačkom...

Pa fajn mi vas je brat...

B81

22. jul 2007
36.870
10.439
113
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Kokr vsi veste, jz sm tud meu kurvo. Ni trajal 8 let, ja pa 3, ampak vseeno ko sm dojeu, da se mi kurva, se mi je itak svet zrušu. Neki časa, sm rabu,da pridm k seb, ampak na konc sm. Kokr si reku, bo že ena pršla, k zna cent tvoje dobrine, to je 100% res. Pr men se je vse obrnl, dubu sm tako punco, da jo lahk sam v zvezde kujem. Je pa res, da tud ta lahko dobi krila, ampak proti prej, je to čista druga pesem. Sam naprimer ena dobrina, ne pije, ne kadi, ne žura in ni mela 20 tipov v riti, kokr bivša...
Tko, da jz osebno mislm, da boš rabu še neki časa, da res pridš k seb in se navadš novega stila življenja, sam verjemi, da ko se boš, boš veseu, da je tko.

Če še ni imela, je nevarno, da dobi željo, da bi jih imela...ok ne ravno 20, pa vendar...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.892
113
v lokalni ostariji
če je kurva se bo skurvala (in se že kurva) če ni pa se ne bo! niso vse enake..

ampak kurva pa ostane kurva!

niti otrok niti poroka nič ne spremeni kurve.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.474
5.004
113
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:Zanjo se nisem odločil samo enkrat, ampak vsak dan posebej.
Vprašanje, če je ona to res vedela in te razumela. In če je res razumela, se je mogoče odločila, da prekine to negotovost in ne čaka dneva, ko se mogoče ne boš več odločil zanjo.