ISTINA!!!Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zato ker je to olajšanje k si se rešu kurve!
bod vesel!
pij žuraj!
kurva ostane kurva! ti si pa frej pa rešen!
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Jaz bi ti samo čestital, da nisi šel registrirat novega nicka, da si napisal tole in prejšnjo zgodbo.
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
A bosta ostala prijatelja?
Nekoga, ki je mečkač in ni sposoben odločitve, se ženska pač naveliča. Konec koncev tudi sedaj lahko odnese preostanek, če je živela pri njem. Po naši zakonodaji ni razlike. Če ni bila prijavljena na naslovu, bo pač dokazovala stanje s pričami.Citat:
Uporabnik softi pravi:no super..sam še ožent bi jo mogu. carsko.
Zanjo se nisem odločil samo enkrat, ampak vsak dan posebej. In ja, z njo nisem bil skupaj, ker slučajno ni nobena boljše mimo prišla... ampak zato, ker sva imela skupne interese, želje in načrte. In ker mi je bilo z njo lepo.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Si ji sploh upal reči, da si se zanjo odločil za vse življenje?
Citat:
Uporabnik Dinotti pravi:
Kokr vsi veste, jz sm tud meu kurvo. Ni trajal 8 let, ja pa 3, ampak vseeno ko sm dojeu, da se mi kurva, se mi je itak svet zrušu. Neki časa, sm rabu,da pridm k seb, ampak na konc sm. Kokr si reku, bo že ena pršla, k zna cent tvoje dobrine, to je 100% res. Pr men se je vse obrnl, dubu sm tako punco, da jo lahk sam v zvezde kujem. Je pa res, da tud ta lahko dobi krila, ampak proti prej, je to čista druga pesem. Sam naprimer ena dobrina, ne pije, ne kadi, ne žura in ni mela 20 tipov v riti, kokr bivša...
Tko, da jz osebno mislm, da boš rabu še neki časa, da res pridš k seb in se navadš novega stila življenja, sam verjemi, da ko se boš, boš veseu, da je tko.
Vprašanje, če je ona to res vedela in te razumela. In če je res razumela, se je mogoče odločila, da prekine to negotovost in ne čaka dneva, ko se mogoče ne boš več odločil zanjo.Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:Zanjo se nisem odločil samo enkrat, ampak vsak dan posebej.