No, pa je šla... drugi del.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Evo, da se javim. Če se še kdo spomni, sem pred dobrimi 14 dnevi jamral o tem, kako mi je moja pobegnila pa safr in cmera itd.
(No, pa je šla...)

Kaj se je dogajalo od zaklepa teme? Ko sem se vrnil iz mađarske, je bilo stanje kot da se ni nič zgodilo. Po malce soočenja tanovemu tipu natipka da se slišita zvečer ker gre pakirat in potem je šla, skupaj s svojo robo. Ne morem verjet, da lahko ena baba v parih letih navleče tolko šare... Mislim, resno, še tega kar je pustila je vsaj za en kombi...

Zorganiziral sem si malo veseljačenja pa prvi maj pa sedaj počasi prihaja treznenje.
Kaj se dogaja v glavi?
Ko pogledam nazaj, mi ni čisto jasno... a sem bil teh 8 let skoz pijan? Fak... kera bula. Saj pridejo oni črni trenutki, ko se spomnim na kaj fajnega, samo vseeno...

Na hitro sem si napedenal 2 "friends with benefits" - ampak čista scena, ko je vsem jasno zakaj se gre... nije to to a nije ni loše.

Pes je seveda ostal pri meni. Kar je pravzaprav fajn, ker me je vesel, ko pridem domov, pa še vsakodnevna obveznost je, da ne bluzim preveč. Cunje in pohištvo sva malo raztegnila po policah, da ne zgleda prazno, v kopalnici sem na police naložil pasje šampone, da zgleda kot da je vse zabasano pa hladilnik je zdaj poln pira, pasje konzerve pa kos že mal zelenga sira... na lepo popoldne ga mal razčešem pol pa greva en krog pa do kafane, da ga razne tete mal prečohajo.

No, tko, pravzaprav mi ni nič hudega. Na srečo me ni odklopilo za več kot 14 dni, sem pričakoval veliko večjo jebo.
nahrung002.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Bravo! Sem postal prav vesel, ko sem tole prebral. Samo pazi na tiste "friends with benefits"
smile-1.gif
Da ne boš na koncu od teh ene oženil. Se je zgodilo meni

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Ma ja, se mi zdi fer da mal poročam... da ne bo folk mislu - še en jager, ki je šel u q-rac.

Nije sve tako sivo kad imaš s nekim otiæ' na pivo!

bigMIKE

Majstr
19. mar 2012
1.260
152
63
A boš objavu kej slik od bivše v "eni drugi temi"
d055.gif

A kolegov po 8 letni zvezi še imaš kej? Ker marsikateri dolgoročno srečno zaljubljeni posameznik zna zgubit vso družbo. Ko pa rata samski je pa kriza na vseh področjih

2 novi prijateljici dobil tko hitro? Levanka in Desanka?
grims-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Zetor5011 pravi:
No, tko, pravzaprav mi ni nič hudega. Na srečo me ni odklopilo za več kot 14 dni, sem pričakoval veliko večjo jebo.
nahrung002.gif

zmaga.gif

Dobro si to naredil. Upajmo, da ne bo čez čas udarla kaka večja kriza. Veš kaj bo še najbolj zanimivo? Ko se boš čez dve leti tepel že za teh 14dni.
grin1.gif
Mi ni žal tudi kapljice bencina.

Zdej pa kosmatinca na povodec in v naravno. Še zavedal se ne boš in bo prišla ena, ko bo cenila tvoje kvalitete.
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.885
2.273
113
za šankom
o kakšnem arestu to govoriš.al rabiš bit v arestu da dobiš lajf nazaj?!
šele zdej je tip videl da je bilo razmerje vse prej kot dobro.ja sej na nek način maš prav slabo razmerje v katerega si ujet je še slabše kot arest
priden.gif

PumaAngel

Pripravnik
2. nov 2011
287
0
16
Haha, sedaj me bodo fantje napadli in popljuvali...me ne gane.
grin1.gif

Hm, 14 dni si žaloval za 8 letno zvezo?
rolleyes-1.gif
Sedaj si pa sestavljen skupaj in pripravljen na ''nove naskoke'' ? My ass! Že to da si si takoj ubodu par ''friends with benefits'' pove vse...pač, še en tip ki je šel zaradi prevare v maloro. Ker to ti bo itak nekje ''zadaj'' ostalo... si prizadet verjemi,da noben ni gledal na tvojo prvo temo kot jamranje in cmerjenje, sploh ker ti je zvestoba zelo pomembna vrednota, kar je razumljivo. In sploh ti najbrž ni jasno kako se lahko nekdo čez noč odseli in si najde drugega. Hja, morda si bil malo slep ja.

Ampak, če ti je to uspelo po tako kratkem času...svaka čast!

P.S: Pes je res najboljše kar imaš, ker on te pa ne bo zapustil.

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
Citat:
Uporabnik bigMIKE pravi:
A boš objavu kej slik od bivše v "eni drugi temi"
d055.gif

A kolegov po 8 letni zvezi še imaš kej? Ker marsikateri dolgoročno srečno zaljubljeni posameznik zna zgubit vso družbo. Ko pa rata samski je pa kriza na vseh področjih

2 novi prijateljici dobil tko hitro? Levanka in Desanka?
grims-1.gif

Mam že jaz kolege, tud take, da se lahko resne stvari pomenim z njimi, to me bolj za bivšo skrbi...

Nista novi "prijateljici", sta pa na novo v tej vlogi... bom mogoče rajši na njiju kako sliko naredil, bo bolj veselo kot staro župo pogrevat.

Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ah dej no mir, a prej je bil pa v arestu al kaj?

Ne, sam prej sem se trudil da bi se izšlo, zdaj se pa ni treba več. Če nimaš kej zgubit je tud olajšanje.

Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:
Haha, sedaj me bodo fantje napadli in popljuvali...me ne gane.
grin1.gif

Hm, 14 dni si žaloval za 8 letno zvezo?
rolleyes-1.gif
Sedaj si pa sestavljen skupaj in pripravljen na ''nove naskoke'' ? My ass! Že to da si si takoj ubodu par ''friends with benefits'' pove vse...pač, še en tip ki je šel zaradi prevare v maloro. Ker to ti bo itak nekje ''zadaj'' ostalo... si prizadet verjemi,da noben ni gledal na tvojo prvo temo kot jamranje in cmerjenje, sploh ker ti je zvestoba zelo pomembna vrednota, kar je razumljivo. In sploh ti najbrž ni jasno kako se lahko nekdo čez noč odseli in si najde drugega. Hja, morda si bil malo slep ja.

Ampak, če ti je to uspelo po tako kratkem času...svaka čast!

P.S: Pes je res najboljše kar imaš, ker on te pa ne bo zapustil.

Ne, sej ne mislim na žalovanje in ne, nisem sestavljen skupaj. Ampak uspešno hendlam kar je ostalo. To se mi zdi čist v redu izplen...
In ja, mi je jasno da bom imel težave z zaupanjem, zato mi je pa taka razpuščena zveza zdejle čist vrh glave.

In ja, pes je zakon, ga lahko za vabo ponucam! Nej odsluži za futr...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Jebeš feministke!

Po moško se ga je ulit do konca s kolegi. Če ti jih ni prej že vse odgnala.
tongue-1.gif

Zetor5011

Fizikalc
14. dec 2010
639
28
28
posudit' ces si film sa
Zan klod Van Damom

Zbogom filmovi bez boje
i odresci od soje
pozvat' ces kod sebe
sve frendove svoje

Pod hitno ti sad treba par promila
i barem tona testosterona

Ref. 2x
Nije sve, nije sve tako sivo
nije sve tako sivo
kad imas s' nekim otic' na pivo
nije sve tako sivo

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.522
2.891
113
v lokalni ostariji
mah po fenimistično bi moral malikovati kurvin lik i delo!

samo kurva bo ostala kurva. on pa je že lepo ugotovu da je dober živleje brez nje.

sam pazi da si ne navlečeš kkšne nove kurve!