NLPji & stuff

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
43
Kranj
Obišči stran
ob gledanju tega videa :
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ognjena-krogla-nad-italijo.html

se mi je porajalo zanimivo vprašanje... kako da v tej dobi ko ima praktično vsak kamero seboj, na telefonu... ni posnetih več teh videnj...

pa saj je bilo včasih več posnetkov, ko folk ni imel kamer, kot pa sedaj ko ima dejansko VSAJ vsaj eno kamero, ki je sposobna zajemanja video posnetkov.

stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
38.032
11.190
113
1. Počakaj na odgovor jest5-a,

2. Počakaj na odgovor Utiševalca.

evil.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.166
-8.766
113
Sem že tu
evil.gif

Z boljšimi aparati je težje narediti nerazločljiv zmazek in ga prodajati dalje kot NLP
grin1.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.132
6.333
113
To kaj je na tem filmčku je odsev svetlobe v avtomobilskem steklu in nikakršna ognjena krogla. Malo natančneje poglejte, se lepo vidi kako "ognjena krogla" poplesuje enako kot trese podvozje avtomobila.

B81

22. jul 2007
38.032
11.190
113
Eh to je prej kihno pa se mu je čungalunga na šipo prilepla
grin1.gif

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
To kaj je na tem filmčku je odsev svetlobe v avtomobilskem steklu in nikakršna ognjena krogla. Malo natančneje poglejte, se lepo vidi kako "ognjena krogla" poplesuje enako kot trese podvozje avtomobila.

Rdeč laser pointer + fotoaparat = novica na 24ur.com

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Se strinjam. Sicer pa tehnologija je že tako dobra, da lahko posnameš pravi pristanek in vesoljce kako ti mahajo skozi okna, pa ne bo nekega efekta, ker bodo večinoma zaključili, da si stvar naredil v 3DS Max.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Zakaj bi ti vesoljci mahali? Že v Afriki plemena ne poznajo te geste.
Zakaj bi imeli okna?
Zakaj bi sploh pristali?
Na vseh posnetkih je luč. Zakaj bi sploh uporabljali luči?
.
.
.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.207
4.188
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
evil.gif

.. pri toliko kamerah in fotoaparatih so samo nekatere toliko defektne da lahko posnamejo NLPje in podobne čudne pojave. Poleg kamere moraš upoštevat še lastnika, teh je tudi vedno enako defektnih da vidijo nekaj časar ni.

Sicer to meni na sliki deluje kot odboj AF lučke oz. še bolj verjetno je, da ker je to posnel italjan, vozi italjanski avto in vsi vemo kako je z lučkami na armaturki pri le teh. Konkretno se mi zdi da vozi alfo in da se v odsevu vidi znak za olje (prenizek pritisk), lahko se pa motim pa je kaka druga lučka.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zakaj bi ti vesoljci mahali? Že v Afriki plemena ne poznajo te geste.
Zakaj bi imeli okna?
Zakaj bi sploh pristali?
Na vseh posnetkih je luč. Zakaj bi sploh uporabljali luči?
.
.
.

Včasih moraš zaznat sarkazem, vedno ne bo pisalo zraven.

PS: Morda pa pogon plovila oddaja svetlobo...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sem razumel.
Ampak vedno probam odgovorit na take opise vesoljcev, ki so tako logični za nas ljudi, da so povsem nelogični v smislu bitij, ki so se razvila povsem ločeno od živih bitij na Zemlji.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
evil.gif

.. pri toliko kamerah in fotoaparatih so samo nekatere toliko defektne da lahko posnamejo NLPje in podobne čudne pojave. Poleg kamere moraš upoštevat še lastnika, teh je tudi vedno enako defektnih da vidijo nekaj časar ni.

Sicer to meni na sliki deluje kot odboj AF lučke oz. še bolj verjetno je, da ker je to posnel italjan, vozi italjanski avto in vsi vemo kako je z lučkami na armaturki pri le teh. Konkretno se mi zdi da vozi alfo in da se v odsevu vidi znak za olje (prenizek pritisk), lahko se pa motim pa je kaka druga lučka.
hysterical-1.gif

Splačalo se je počakati na tvoj odgovor. Crkujem od smeha.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
ja, utiševevalec je odgovoril še najbolj pošteno
Ampak, če že nekdo nekje obstaja... recimo.... kdo pa pravo, da ma dve roki, dve nogi, glavo z izbuljenimi očmi???
Kdo pa pravi, da naj bi bila njihova inteligenca v takšni obliki kot je človeška?? Se rodimo, učimo hodit, kakat v kahljo.... bla bla... na koncu pa še seremo en po drugem.
Kdo pa pravi da se glasovno pogovarjajo med sabo.....
Aja..... tako mora biti, kot je v filmih......
mogoče je pa padel na zemljo kakšen bacil, ... se v naši atmosferi spremenil v gnido, .... pa se razvil v pred. vlade.
hmm ..... kdo ve

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
a ne znaš preskočit?

sj bom zajle zbrisu de se bote lahko igrali naprej
frown-1.gif

Nazadnje urejeno: