NLBjevci so že povedali, da je vse pripravljeno z integracijo z Google Payem in Apple Payem. NLB Pay uporablja MasterCardove spletne servise, ki jih uporabljata tudi Google in Apple za integracijo z bankami.
Kolikor imam informacije je težava izključno na strani Appla. Če sem malo sarkastičen, verjetno niti ne vedo, kje je Slovenija. Jaz ravno zaradi tega resno razmišljam, da grem iz iPhone 8 Plus na Huawai P20 Pro. Drugo je pa CarPlay... Bi imel raje Google maps, kot pa Apple maps...
Je imel še kdo težavo s prenosom aplikacije zgoogle play store-a?
Meni napiše da moja naprava ni podprta: Samsung Galaxy S7
Hvala!
https://www.telecompaper.com/news/google-pay-acquires-10000-users-in-slovakia-in-two-months--1242417
Google Pay acquires 10,000 users in Slovakia in two months
Tuesday 1 May 2018 | 10:54 CET | News
Google Pay has acquired 10,000 users in Slovakia over its two months in operation. Clients have used Google Pay to make 105,000 transactions worth in total EUR 2.8 million, reported Zive.sk. The data was provided by participating banks.
It said 97.4 percent of payment terminals in Slovakia support contactless payments and payments by mobile phones using NFC. This ranks Slovakia among the world leaders in contactless payments. Countries with a similar penetration of contactless terminals include the Czech Republic, Poland and the UK, according to the association of card-issuing banks.
So far, the service Google Pay is available with the following banks: Slovenska sporitelna, mBank, Postova banka, J&T Bank and N26. The new online bank 365.bank plans to provide it, too. During the course of this year, Google Pay will be made available by the banks VUB, UniCredit Bank and OTP Banka as well.
The entries of Samsung Pay and Apple Pay are questionable, but the association has stated in its report that Slovakia is too small a country for Apple Pay. According to Zive.sk's information, several banks and card companies are making efforts to bring in Apple Pay.
Če pa se ti ne ljubi čakati, pa si preko spleta odpreš račun pri irski KBC banki. Google Pay deluje tudi pri nas - tudi plačevanje s "pametno" uro.Mogoče kdo ve kdaj/če bo Google pay na voljo v Sloveniji?
kak pa si si nalozil google pay aplikacijo?Če pa se ti ne ljubi čakati, pa si preko spleta odpreš račun pri irski KBC banki. Google Pay deluje tudi pri nas - tudi plačevanje s "pametno" uro.