nlb klik

Vojnik

Guru
16. apr 2017
1.618
1.130
113
Jaz sem z NLB zadovoljen. Imam pri njih tudi trgovalni in INR racun.

To, da niso najcenejsi sem pa resil s tem, da sem kupil NLB delnice in sem zadovoljen z rastjo in z dividendami.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.784
9.868
113
:oops1:
si sigurno v nlb kliku in ne npr v nlb payu. in pa imaš biometrijo na splošno v telefonu vklopljeno (domnevam, da ja, ker če imaš za nlb, potem imaš najbrž tudi za otp in na sploh odklep telefona)? ter posodobljena aplikacija? da nimaš niti posivljene opcije je čudno. Nahaja se točno tam, kjer sem napisala, ker sem šla prav v telefon gledat in sproti tapkat pot, nisem iz glave...

Jaz sem z NLB zadovoljen. Imam pri njih tudi trgovalni in INR racun.

To, da niso najcenejsi sem pa resil s tem, da sem kupil NLB delnice in sem zadovoljen z rastjo in z dividendami.

ravno zato so zame postali najcenejši. ker imam lahko navaden osebni račun za s.p. (in tukaj je ogromen prihranek) in zraven še zastonj vodenje trgovalnega računa, kamor sem navlekla vzajemnine delnice in bistveno cenejši sef ter da sem ga sploh dobila. in ker sem se šetkala po trgovalnem računu sem gruntala, če bi kupila NLBjeve delnice. te bi sicer na IBKR, ampak da bi sploh šla v nakup posameznih delnic in NLBjeve se mi ne zdijo slaba opcija za začeti s slovensko borzo.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.603
25
48
tudi sam sem bil zadovoljen dokler niso na paketu aktivi začeli obračunavati več kot 5 upn in direktnih bremenitev pa plačila kerditnih kartic .....

kar je pa perveč oderuško je pa preveč

pa še obresti za vzavo itd.....

dokler Slovenci ne bomo reagiral in sprejemeli vse pogoje , ki nam jih zaračunavajo banke in mobilni in internet operaterji bo tako.Vsak kdo te bo lupil kolikor bo hotel.

Aja pa časovni zamik na tv sem tudi ukinil, itak ne gledam tv

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.784
9.868
113
ja, jaz sem šla s februarjem zato na premium, zato vem, da se da spreminjati paket na nlb kliku. pa 3€ dodatka na s.p.. vse gre gor pa še vedno bistveno nižje od katerekoli alternative doma in v tujini (ki niti ne ponuja vsega kar rabim, če se že lahko odpovem temu kar želim). Bi raje plačevala manj, ampak še vedno je manj kot drugje... osebnega osebnega za povsem privat namene imam pa na revolutu, ker pa rabim samo direktne bremenitve, trajnike in plačilo kakega računa in google pay. osnove torej, tukaj pa slovenske banke težko parirajo. katerakoli, ne samo NLB

jezek

Guru
24. jul 2008
6.579
3.129
113
:oops1:
si sigurno v nlb kliku in ne npr v nlb payu. in pa imaš biometrijo na splošno v telefonu vklopljeno (domnevam, da ja, ker če imaš za nlb, potem imaš najbrž tudi za otp in na sploh odklep telefona)? ter posodobljena aplikacija? da nimaš niti posivljene opcije je čudno. Nahaja se točno tam, kjer sem napisala, ker sem šla prav v telefon gledat in sproti tapkat pot, nisem iz glave...

ravno zato so zame postali najcenejši. ker imam lahko navaden osebni račun za s.p. (in tukaj je ogromen prihranek) in zraven še zastonj vodenje trgovalnega računa, kamor sem navlekla vzajemnine delnice in bistveno cenejši sef ter da sem ga sploh dobila. in ker sem se šetkala po trgovalnem računu sem gruntala, če bi kupila NLBjeve delnice. te bi sicer na IBKR, ampak da bi sploh šla v nakup posameznih delnic in NLBjeve se mi ne zdijo slaba opcija za začeti s slovensko borzo.
Ne, ni nič. Morda ker prastar android na 10 let starem huaweju. Hvala za trud vseeno.

• Všeč mi je
Reactions: Jabe