Verjamem. Delal je nekdo, ki ne razmišlja kot uporabnik. Za moje pojme je že NKBM in Intessa APP boljši od NLB.Niso delal sami ampak zunanji izvajalec.
Verjamem. Delal je nekdo, ki ne razmišlja kot uporabnik. Za moje pojme je že NKBM in Intessa APP boljši od NLB.Niso delal sami ampak zunanji izvajalec.
Sem, pa jih boli K...si poslal to na nlb support, ker tule bomo samo všečke podelili...
nekdo mu je dal specifikacije, kaj naj naredi. Verjetno nekdo iz banke?Niso delal sami ampak zunanji izvajalec.
Za to so krivi avtorji aplikacij... posredno pa tudi banka, ki jih je najela. Če pa so to razvijalci zaposleni na banki, pa si zaslužijo odpoved zaradi nesposobnosti.En Revolut pošlje ven update aplikacije 1x letno. Pri nas pa NLB Pay 2 letno, pa še takrat ima polno bugov. Že če pogledaš aplokacijo od NKBM in od Intesse, sta obe svetlobna leta pred NLB.
So zaposleni na banki.Za to so krivi avtorji aplikacij... posredno pa tudi banka, ki jih je najela. Če pa so to razvijalci zaposleni na banki, pa si zaslužijo odpoved zaradi nesposobnosti.
Ne ga srat no... NLB ima edini poleg Intese Apple pay pri nas, bugov jaz na iphonu ne opažam, ker NLB pay ne uporabljam niti ne vem zakaj bi ga...En Revolut pošlje ven update aplikacije 1x letno. Pri nas pa NLB Pay 2 letno, pa še takrat ima polno bugov. Že če pogledaš aplokacijo od NKBM in od Intesse, sta obe svetlobna leta pred NLB.
Ja, sorry… sem narobe napisal. Za Revolut sem mislil 1x tedensko, ne 1x letno.Ne ga srat no... NLB ima edini poleg Intese Apple pay pri nas, bugov jaz na iphonu ne opažam, ker NLB pay ne uporabljam niti ne vem zakaj bi ga...
Revoult ima update tedensko vsaj, če ne večkrat.
A je že kdo dobil to obvestilo?
NLB: Za mobilno banko na telefonu pobrišite TeamViewer, Anydesk in podobne | Monitor
NLB omogoča dostop do bančništva tudi na mobilnih telefonov, za kar ponujajo aplikacijo NLB Klik. A ta ne deluje, če na telefonu zazna kakšno aplikacijo, ki jo NLB šteje kot nevarno. Konkretno gre za aplikacija za oddeljeni dostop.www.monitor.si
Edino pravilno. Znanki so ravno pred nekaj dnevi heknali bančni račun preko anydesk aplikacije ki jo je po zahtevi (verjetno po navodilih pretkanega kriminalca) namestila na telefon..
Edino pravilno. Znanki so ravno pred nekaj dnevi heknali bančni račun preko anydesk aplikacije ki jo je po zahtevi (verjetno po navodilih pretkanega kriminalca) namestila na telefon..
Vsekakor je napaka na streani NLB-ja, da tako lahko izigraš sistem.