Se še komu dogaja, da ne dobi SMS-a, ko na račun dobi priliv (recimo plačo)?
Že drugi mesec nisem dobil SMS-a, sem ga pa dobil v začetku septembra, ko so mi račun z nekdanje Sberbanke, potem Nbanke spremenili v NLB račun in na ta račun prenakazali cca. 100€. Odlivi (npr. dvigi na bankomatu ali plačilo v trgovini) delujejo brez problemov. V nastavitvah Klika nisem nič spreminjal.
Še pred tremi meseci sem sms ob vsakem prilivu zmeraj dobil (ob odlivih pa dela OK), je tudi obračunan tudi kot postavka ob koncu meseca. Paketa sam nisem nič spreminjal...odvisno kateri račun oziroma paket imaš. defaultno je to plačljiva zadeva, moraš naročiti. zastonj je potem v kakih paketih lahko.
Ne, na NLB banki imam že dolga leta glavni račun in klik, pred leti sem vzel kredit na Sberbanki, pa so mi odprli zastonj račun tam in na njega nakazali kredit. Ne vem, a pač take pogoje so imeli. Potem je Sberbank prevzela Nbanka, to pa NLB. Zdaj so mi ta račun s Sberbanke pretvorili v nov račun na NLB, gor imam cca. 100 €, računa praktično ne uporabljam in do zdaj z njim nisem imel nobenih stroškov. In ko so te fičnike prenesli iz bivše banke na novi račun, sem odbil SMS o prilivu.Ampak zdaj si na NLB, prej sib il na Nbanki, če te prav razumem.
Čudno, jaz sem obvestilo o prilivih vedno dobival... ponavadi je to bila plača. Zdaj pa že drugi mesec nič. Ne vem točno, kateri paket imam, zanj mi odbijejo okoli 10€ + še z asms-e.nlb ni imel nikoli brezplačno sms pri prilivu.
tudi mislim, da ga ne moreš doplačat.
mam kao najvišji paket premium, pa tega nimam.
nlb ni imel nikoli brezplačno sms pri prilivu.
tudi mislim, da ga ne moreš doplačat.
mam kao najvišji paket premium, pa tega nimam.
da, se dogaja, da ne dobim smsa za prilivSe še komu dogaja, da ne dobi SMS-a, ko na račun dobi priliv (recimo plačo)?
Že drugi mesec nisem dobil SMS-a, sem ga pa dobil v začetku septembra, ko so mi račun z nekdanje Sberbanke, potem Nbanke spremenili v NLB račun in na ta račun prenakazali cca. 100€. Odlivi (npr. dvigi na bankomatu ali plačilo v trgovini) delujejo brez problemov. V nastavitvah Klika nisem nič spreminjal.
Ok hvala.Obvestilo o prilivu je pri NLBju ze dolgo...
SMS Sporočila
www.nlb.si
Je pa v obliki SMS-a ali "potisnega sporocila" (notification) ... odvisno, kako imas nastavljeno ...
evo odgovorOk hvala.
zmeraj sem gledal pod SMS Alarmi, to se pa imenuje SMS Opomnik.
odkrito povedano nisem niti vedel za to, niti me niso opozorili, da to obstaja, najbolj pomembno mi je bilo, da dobim sms ko je kartica uporabljena.
12:34 (pred 5 urami) |
|
Nekam dolgo imajo te tehnične težave - že najmanj dva meseca. Bomo videli, kako bo naslednji mesec.evo odgovor
12:34 (pred 5 urami)
Za jaz
Spoštovani,
zaradi tehničnih težav ni bilo SMS - ov. Hvala za razumevanje.