NKOTB

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
Kaj je že to....hehehe new kids on the block - prvi plesoči boy band, a se jih še kdo spomni, ko sem bila še v oš smo norele za njimi s sošolkami jao jao smo že v letih
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
živjo!

meni je bil en njihov komad všeč (nimam pojma kateri) pa sem kupil kaseto. Čez dva dni posodil sošolki. Kasete nisem nikoli dobil nazaj, tako pa se je tudi začelo in končalo moje NKOTB fan obdobje.

lp

mojamura

Fizikalc
25. jul 2007
1.355
1
36
sLOVEnia
sem na youTube gledala njihov videospot step by step....same hude frizure, še bolj hude pa so cote bile tisti čas
grims-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.670
1.484
113
Madona, točno, jaz se teh for spomnim iz 2. razreda
aplauz.gif

Aja, da ne pozabim: v tej tekmi so Gunsi premočno zmagali
zmaga.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Gunsi so začeli svoj pohod leta 87, vsaj tako na veliko.
Paradise city pa šolske čage...............jao kje je že to
redface-1.gif

22. jul 2007
1.398
43
48
Narobe.....
Guns N' Roses is an American hard rock band, formed in Los Angeles, California in 1985. The band has sold an estimated 90 million albums worldwide,[3] including 39 million in the United States.[4] Their 1987 major label debut, Appetite for Destruction, sold over 26 million copies worldwide and reached #1 in the United States.[5]

The band's musical style, onstage presence and bad boy rock image helped usher in a new era of the dominant hard rock and heavy metal scene of the late 1980s and early 1990s. While glam metal was the leading genre in record sales, video charts and radio airplay, Guns N' Roses offered a grittier, more traditional take on rock music, and won many fans who admired their apparent authenticity. [citation needed]

The band enjoyed worldwide success from 1988 to 1993, but clashing personalities of different band members led to the end of the core lineup. Today, frontman Axl Rose is the only original member left in the current Guns N' Roses line-up, having served as lead singer for twenty-two years since 1985.

pa še vir

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
tako je!!! matica vidim da obvladaš sceno ..... iskanja .... no si vsaj delo namesto mene opravil, ker bi vsekakor ugovarjal kar se tiče gunsov ...... btw; tudi nkotb so začeli v drugi polovici 80 .... samo so fanteki itak samo na playbak peli ..... še dobro da so jih east17 nadomestili, ker ne vem kaj bi blo z vsemi temi bejbikami ki so ble mahnjene na boy band-e
hysterical-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Pol pa itak CITA pa BSB pa N'Sync pridejo...in itak histerijo po Sloveniji...glavni car pa itak Stojan Auer s svojim šovom...
hysterical-1.gif

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
tudi roxette sta bila takrat huda konkurenca tem lulčkom
smile-1.gif

Roxette vsaj nista bila muha enodnevnica. Še zdaj poslušam njune komade - niso taki, da bi se jih človek naveličal.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Pa ne, da smo dočakali še vrnitev New Kids?

Kakor kaže, se bodo znova zbrali člani nekoč neverjetno priljubljene fantovske skupine New Kids On The Block. Donnie Wahlberg, Joey McIntyre, Danny Wood, Jordan Knight in njegov brat Jonathan bodo v prihodnjih tednih pojasnili, na kakšen način se bodo vrnili v glasbeno areno.

rtvslo.

grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
pred CITA so bli pa še nekako vzporedno take that, ki so imeli kao rivalstvo z east 17
smile-1.gif

se prav spomnim, ko so dan pred valentinovim daljnega leta 1996 objavil, da se razhajajo, jst pa u jok
hysterical-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz se spomnim posterja z Brava, na eni strani NKOTB, na drugi pa GNR.
smile-1.gif
Imam pa nekje na podstrešju en LP od nkotb!