Jebiga, mi še zmer s cajtngom podkurmo. A misliš, da bi se z boni prej vžgalo?Blagor tebi, mi pa dobimo samo bone za kurjavo.
Jebiga, mi še zmer s cajtngom podkurmo. A misliš, da bi se z boni prej vžgalo?Blagor tebi, mi pa dobimo samo bone za kurjavo.
Mene so tudi, gnjavili iz Nemške številke pa sem se javil v Nemščini in sem jim povedal da ne znam Angleško, pa je odložila in kasneje je klical naslednji in se nisem javil, pol pa me je baba razpizdla in kliče še tale scammer in sem bil ravno prave volje da mu rečem fuck off.Mene so danes 2x klicali iz Microsoft supporta, da zaznavajo da moj računalnik oddaja neke signale da je okužen...
Po ene 10 minut časa sem jim vzel in niso bili najbolj veseli, ko sem jim povedal, tik pred tem da bi jim dal dostop do compa, da vem zakaj se gre
Zdaj dela itak vsem, zjutraj je bil izpad.Meni nkbm normalno dela na telefonu, ravnokar preveril.
Nm se užge samo na Delo, Večer in Mladino....ostali ne gorijo!Jebiga, mi še zmer s cajtngom podkurmo. A misliš, da bi se z boni prej vžgalo?
Seveda ne, ker jih uporabljaš za brisanje riti.Nm se užge samo na Delo, Večer in Mladino....ostali ne gorijo!
V Radovljici je delal.Gorenjska banka....danes bankomat nedelujoč...
the beekeeper trailerMene so tudi, gnjavili iz Nemške številke pa sem se javil v Nemščini in sem jim povedal da ne znam Angleško, pa je odložila in kasneje je klical naslednji in se nisem javil, pol pa me je baba razpizdla in kliče še tale scammer in sem bil ravno prave volje da mu rečem fuck off.
Pol pa je bil mir.