Citat:
Uporabnik bimbim pravi:
ryanair v toliko komplicira, da če se online ne prijaviš na let, ti na šalterju zakasirajo 40€!
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik bimbim pravi:
ryanair v toliko komplicira, da če se online ne prijaviš na let, ti na šalterju zakasirajo 40€!
Od kdaj pa to?? Mi gremo v Dublin čez tri mesce in smo že veliko prej karte kupili preko neta (pa že tko smo se zaj*ebal, ker so baje zdej cemejše, kot so bile takrat, ko smo mi kupovali). Tako, da nebi rad še kaj dodatno zraven plačeval??
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik bimbim pravi:
Od kdaj pa to?? Mi gremo v Dublin čez tri mesce in smo že veliko prej karte kupili preko neta (pa že tko smo se zaj*ebal, ker so baje zdej cemejše, kot so bile takrat, ko smo mi kupovali). Tako, da nebi rad še kaj dodatno zraven plačeval??
ja, samo online check in je 15 dni do 4 ure pred letom samo in ne 60 dni prej za Ryanair
eno vprašanje glede easyjeta - karto sem kupil pred 3 tedni (Lizbona-London), pa sem zdaj pozabil a sem že naredil takrat checkin ali ne? v bistvu imam PDF z obema boarding passoma (zame in za mojo), pa tud podatke o osebni in številki osebne sem že dal takrat - a je to to al morm še kaj naredit?
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Ravnokar sem imel za sabo 2 leta z rynairom... Če si vse prebereš in upoštevaš kar je napisano v mailu, ki ti ga pošljejo neboš imel dobenih komplikacij.
Torej
- naredi online checkin in si sprintaj karte
- pazi, da neboš imel več kot 15kg v prtljagi ki jo čekiraš (ta prtljaga se doplača ~50€)
- glej, da tvoja ročna prtljaga ni večja od predpisanih dimenzij. Tukaj ne popuščajo niti za centimeter.
- sedežnega reda ni, prej se vkrcaš boljši sedeš izbereš, zato se splača se doplačat priority boarding in za 12€ posledično sedet na sedežu z več prostora. ("business class")
PS. Če si razvajena mamina maza, in bi rad na letalo v ročno prtljago stlačil vsega i svašta, boš imel pač slabo izkušnjo in dodatna plačila.
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Pozdrav!
Imam rezervirane in plačane karte pri Easy Jet-u.
A bi mi lahko kdo razložil kaj je pri EasyJet-u ta "spletna prijava", ki je možna 60 dni pred letom in kako za boga se izvede? A mi potem ni potrebno do okenca 2 uri pred letom?
Ali v čem je finta tega?
Tole je kar piše na spletni strani:
tnx
Citat:
Uporabnik tado pravi:
Kako je z EasyJetom v London, še gre z Ljubljane? Ker na spletni strani sploh ne pridem naprej...
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik Generik pravi:
Pozdrav!
Imam rezervirane in plačane karte pri Easy Jet-u.
A bi mi lahko kdo razložil kaj je pri EasyJet-u ta "spletna prijava", ki je možna 60 dni pred letom in kako za boga se izvede? A mi potem ni potrebno do okenca 2 uri pred letom?
Ali v čem je finta tega?
Tole je kar piše na spletni strani:
tnx
Žal tole že nekaj časa ne dela. Bo potrebno iti do šalterja z dokumentom.
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
- sedežnega reda ni, prej se vkrcaš boljši sedeš izbereš, zato se splača se doplačat priority boarding in za 12€ posledično sedet na sedežu z več prostora. ("business class")
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Kje pa so ti sedeži? Plačam 3x priority boarding, če lahko sedem na njih...