Niti BMW ne zna, mi ne znamo ...

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.063
10
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Martin Winterkorn (šef VAG) si ogleduje novega Hyundai i30 in se sprašuje ... marsikaj, recimo kako to, da so brisalci skriti, predsvem pa, kako to, da sistem za premikanje volana ne daje čudnih zvokov.

Tam pri 1:40 se začnejo vprašanja ...
sprasujem se.gif

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Avto je mene pozitivno presentil, oblika precej lepša, materiali na nivoju. Škoda da še motorjev nimajo v stilu 1.4, 1.8 TSI. To jih še j.
Za nezahtevne uporabnike pa bo kul izbira
zmaga.gif

I40 je sploh bomba, vprašanje kakšne bodo cene. Avto je hud
smirk-1.gif

Genesis Coupe 3.8 vizualno od zunaj hud u pm (na slikah me drgač ni prepričal), vendar tam pa je notranjost-plastika čist v p
bonk.gif

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.013
6.194
113
Ne razumem, kako bi bili brisalci skriti??? Jaz jih lepo vidim. Se pa tipu vidi na faci, da se boji konkurence.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.417
5.653
113
A nimajo ta novi že vsi GDI motorjev? Za coupeja vem da ma GDI only!

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Edino modra barva osvetlitve še vedno ni na nivoju passata letnik 1997, pa plastika je tudi še nekvalitetna (da povzamem samo dva aktualna parametra o katerih teče zadnje čase debata)!
grin1.gif

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Zdravo!

Meni tudi ni jasno kako se ne vidijo. Na svoji Octavii pa jih od znotraj res ne vidimn, pa še od zunaj so dokaj skriti po pokrovom motorja.

Ostalo pa, vsi delajo vedno bolj neke veseljske armaturke, predvsem sredinsko konzolo pa te zračnike.

Lp,

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Edino pravilno, kdor zaspi, bo povožen.
Zelo mi je všeč, da je tip res avto navdušenec/strokovnjak in ne samo nek menedžer, ki ureja bilanco.

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:

Genesis Coupe 3.8 vizualno od zunaj hud u pm (na slikah me drgač ni prepričal), vendar tam pa je notranjost-plastika čist v p
bonk.gif

ma ja..od zunaj je bil tudi meni v frankfurtu top..potem pa ze na 1m vidis, da je notri...crap :p

I

Izbrisan uporabnik #488

Strokovnjak ne bi na sejmu meril korejskih polizdelkov
smile-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Aroganten in neumen bi bil, ce ne bi vedel kaj pocne vsa konkurenca ... od najdrazjih do cenejsih.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Zakaj pa je meril kako daleč so špegli oddaljeni od stebrička ?

Baje bo VAG začel s strategijo obgrizenega jabolka in bo tožil vsepovprek za patente. En od patentov se imenuje "stransko ogledalo na A stebričku" in jasno so šli merit do katerih toleranc potegne konkurenca!
grin1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

A to je v praksi da sefi hodijo takole gledat konkurenco in vse presnofat?

Direktor Toyote je par let nazaj par tednov vozil VW Scirocco-ta. Videvali so ga še v Audijih in drugih nemških vagnih. Je pa človek že itak bil testni šofer za lastno znamko Lexus.

Jaz temu pravim reality check. Najslabše je bit zaprt v svojem nekem balončku.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.964
113
pri taščici
Saj ga se ni v salonu. Ce bi ze kaj kupil, bi "kupil" kak dwg dvd ali kaj podobnega od kakega spijona. Poleg tega pa me znaima kdo je bil snemalec in kaksno ozadje je da je to prislo na( YT.

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

A to je v praksi da sefi hodijo takole gledat konkurenco in vse presnofat?

Direktor Toyote je par let nazaj par tednov vozil VW Scirocco-ta. Videvali so ga še v Audijih in drugih nemških vagnih. Je pa človek že itak bil testni šofer za lastno znamko Lexus.

Jaz temu pravim reality check. Najslabše je bit zaprt v svojem nekem balončku.

super, zdaj pa jim še more to pomagat kaj pri izdelavi avtomobilov.