niste služili vojske?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kdor me pozna, ve in vidi da imam kaj za pokazat.

Vidiš, jaz tudi. Pa sem ene 3x, 4x mlajši kot ti + nisem služil vojske. (mamica in očka nista nič dala)

Razloži prosim.
Žeže, samo to kar imaš ti, si dobil z brcanjem žoge in prodajanjem megle. To ni ustvarjalnost. To je nekoristno delo lenuhov, brezveznikov in mešetarjav. Ti svojim potomcem kažeš lahko samo raztrgane kopačke pa meglo po dolinah.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Pol pa uredu. Pol si pa taprav lepo vzgojen dečko, ki vozi Kio.

Je pa drgač zanimivo, ko slišim nekatere starše, ki tako s ponosom povejo, da je njihov sin ali hčerka šla v športno gimnazijo saj zelo dobro brca žogo in hitro teče na 100m itd....Mene bi blo to sram povedat.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Jaz upam, da se še ni nazadnje.
Sem pa drgač zjutraj obešeno brisačo še na njemu sušil.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hm ..kot berem sporočila od nekaterih , ki se blazno kurčijo od raznoraznih zadev okoli vojaških zadev, od pobojev do ne vem česa, naj tukaj povejo, a so kdaj videli vojaški spopad od blizu ali daleč? ala. sofi, patriot
rolleyes-1.gif
odpadeta ..ker sta mulca, da bi sploh karkoli vedela.
no jaz se nikjer nisem kurčil in mi tudi ne paše,mogoče ravno zaradi tega ker sem bil v slavni jugoarmeji l.91 lokacija petrinja,kasarna vasil gačeša 4.četa 1.vod....kdor je takrat spremljal situacijo mislim,da ve o čem govorim...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.407
5.658
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa valjda nisem dočakal, da boš ti men o titovi gardi?

kako s epa tok zastopiš v to jugosoldateljsko sovražno paraformacijo? si naskrivaj ljubil to uniformo, zvezdo in maslinasto zeleno?

Eeee slučajno mi je stari služu tm! Pa nevem če so ble maslinaste uniforme....so ble kr sinje plave!

Kamele0N

23. jul 2008
42.407
5.658
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa če so starši uspešno dali skoz provjerko so morali biti zelo razočarani nad sinom...

Komunizem je bla bl domena starih generacij (moj dedek in babica).......fotr se je tega izogibal....mu tud zarad tega nekak ni blo treba bit komunist na mus.....so ga pa skos vabil...pa ugodnosti...pa gor pa dol......sj zato pa ma v vojaški knjižici pod zaznamki.....dobar vojnik, a premalo pouzdan
grin1.gif

Ni se on nikol palil na prvo žogo....pa na fore....ko zna engleski...ja, ja, JA.....eeee marš čistiti septičku jamu
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.407
5.658
113
Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
hm ..kot berem sporočila od nekaterih , ki se blazno kurčijo od raznoraznih zadev okoli vojaških zadev, od pobojev do ne vem česa, naj tukaj povejo, a so kdaj videli vojaški spopad od blizu ali daleč? ala. sofi, patriot
rolleyes-1.gif
odpadeta ..ker sta mulca, da bi sploh karkoli vedela.
no jaz se nikjer nisem kurčil in mi tudi ne paše,mogoče ravno zaradi tega ker sem bil v slavni jugoarmeji l.91 lokacija petrinja,kasarna vasil gačeša 4.četa 1.vod....kdor je takrat spremljal situacijo mislim,da ve o čem govorim...

A je to uno k so se hrvati okol kasarne vozil z cisterno pouhno benza za primer sranja???

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
ma tista cisterna bi,če bi jo mi zadel,več škode hrvatom naredila,pa tisto je bilo pred komando stana v samem centru petrinje,dočim kasarna sama se je nahajala cca 3 km iz petrinje
krizno je bilo takrat,ko je neka budala na hrvaški strani izstrelila mino,ki je bila povrhu vsega še šolska (dimna) in to v času preske za novinarje (v mladini je bila celo reportaža,ker je bil prisoten pokojni ivo štandeker)..na srečo je komandant kasarne obdržal mirne živce in ni prišlo do frontalke,kot se je zgodila cca pol leta kasneje,ko so petrinjo skoraj zravnali z zemljo (no mene na srečo takrat ni bilo več notri)..no bilo je še nekaj takih sporadičnih incidentov,sem pa tja je z te ali one strani nekdo pucal ror na svoji kalašnikovki
uf-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Nič me ne moti. Spremljam več forumov, čeprav ne sodelujem in tam je eden z istimi izkšnjami kot ti.

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
hehehe,nekoč davno sem res napisal par postov ne enem od teh forumov,samo pol so ga nekaj začeli srati z nacionalizmom in sem se umaknil
če me muči nostalgija za basketom,rnr ( ki je po mojem mišljenju bil najboljši na svetu) in prijatelji ,ki jih ni več (bio je mlad,premlad za žensku,al je bio star,dovoljno star za pušku i grob - poezija mojega bosanskega prijatelja damirja avdiæa) potem z ponosom trdim da sem jugonostalgik.....