Beer&Burger fest je bil pravzaprav zelo dobrodošel pokazatelj, kaj imamo in kaj nimamo na tem področju. Pivo vrhunsko, prav noro je kaj se dogaja na tem področju. Še Union in Laško so morali zmigat riti in začet ustvarjat nova piva. Sicer so bolj serijski pa vendar. Glede gužve, če si na takem festu ne znaš naredit žura iz vsega, kar se dogaja in te moti stanje v vrsti potem je bolje ostati doma. Glede cen, takle mamo. Če nočeš dat, tudi prav. Vstopnine ni bilo, kaj bi šele potem rekli. Bil sem tam v soboto, naredil najprej turo, potem odkenslal vse, kar že na pogled ni delovalo kot burger in tega je bilo vsaj 2/3. Groza!Od ostalih sem izbral tri štante, ker več ne bi pojedel in potem v dobri družbi tejstal pivo in tri izbrance. Žal sta bila dva, ki sta vizuelno obetala na koncu slabša - zmagal je pa itak The Boss pri AS-u! Žal mi pa je, da se npr. mlade ekipe na parih štantih niso znale odrezat vrhunsko tudi pri burgerju. V drage restavracije ne hodim in bi bil zelo vesel burgerja na nivoju tudi nekje za vogalom. Vse bolj se mi zdi, da se gredo mnogi odkrivanje tople vode in AS jih je zato z izrednim burgerjem po zelo osnovnem principu, za moje pojme, odnesel. OK, 30 dni starana govedina je bila res češnja na smetani, ampak iz njihovega štanta bi bil verjetno dober tudi tak burger iz običajne govedine. Fantje obvladajo. Aja.....ne nisem probal tistega burgerja z dobrim imenom nasproti AS-a. Že na pogled sem lahko ugotovil, da je stanje od mojega trojnega testiranja pred časom prav enako. Sem bil pa prepozen za burgerje iz Dobre Vile. So imeli že pospravljen štant, ko se večer niti ni dobro začel. Njihovi 100% beef burgerji pridejo še na vrsto.