Nigerijci spet na delu

tony

Guru
23. jul 2007
9.754
1.537
113
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Jst sem danes dobil tole:

Citat:
-------- Izvirno sporočilo --------
Zadeva: Ugrent Potrebno Odgovori
Od: Telekom Slovenije <gwrstation04@tesco.net>
Za:
Kp:

Spoštovani uporabnik SIOL.NET,

Zaradi visoke stopnje pošto in neželene e-pošte v razsutem stanju, naši uporabniki dnevno prispele na SIOL.NET! Račun baze, smo se odločili za nadgradnjo naš račun! podatkovne baze za zaščito in napad pred nezaželeno baze podatkov.

Smo opremili naše baze podatkov z visoko detektor nezaželeno in bi opravljal visoke karantenske storitev redno na vseh računih, se pričakuje, da izpolnite obrazec za preverjanje računa, kot to zahteva in bomo nadgraditi svoj račun. Izpolnite podrobnosti pravilno za svoj račun, da je nadgradnja

Ime:
PRIIMEK:
E-naslov:
GESLO:
Potrdi geslo:
DATUM ROJSTVA:

Hvala za vaše pričakovane sodelovanje,
Webmaster SIOL.NET upravljanje.

Izpolni s podatki gospoda Hiraoke iz prvega posta.

hysterical-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Danes zjutraj so mi polepšali dan.....

Od dr Joe Miller,

Pričakujem, da bo moje pismo veseli dobrega zdravja in vaše najboljše
razpoloženje danes, moje ime je Dr Joe Miller, pomočnik direktorja UBS
Investment Bank London Branch. Odločil sem se, da si zaupne
sodelovanja z vami pri izvedbi posla je opisano tukaj, v obeh za naše
obojestransko korist in vas pozivam, da ostane top secret zaradi
narave tega posla. Med revizijo bančnih računov v naši banki, sem
odkril zaprosila vsoto finančnih sredstev, skupno funtov 15.000,000.00
GBP (petnajst milijonov Great British Pounds Sterlings) v računu, ki
pripada eni od naših tujih pozno stranke (g. Tim Neidi) je Ameriški znanstvenik in inženir, ki na žalost izgubil življenje in družino v nesrečo s smrtnim izidom avtomobila.
hysterical-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
26
38
Murska republika
SE vidi kako zamotan je Slovenski jezik in večini ne uspeva pravilen pravopis, morda je pa to tudi dobro da se take in podobne stvari hitro odkrijejo.

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
glih zezam enega ki mi je poslal povpraševanje za oglas na bolhi:

ON: (christopherrock62@gmail.com )
Do you still have this post for sale ?

JAZ:
Hi,

yes it is still available!

By

ON: (christopherrock62@gmail.com )
Hello.

I'm Christopher a Marine Engineer,am buying this to my home in Philippines where i will relocate to when i finish my contract, am satisfied with the condition of the ( xxxxxx) I will be paying you through Paypal which is a fast, safe and reliable method of payment.. And i will take care of all Shipment Preparations for the item to my home, just get back to me with your full home address where the item will be pick up after i made the payment to your account , cos i need to forward the address to my shipping company to calculate the shipping cost for me to make the payment .

Your fast response will be more appreciated

Regards.

JAZ:

Hi,

ok! You can pay over paypal but I will send it to you via DHL!
Send me your paypal email and i Will send invoice!
NO OTHER OPTIONS ARE AVAILABLE! So do not ask for it!
Only over DHL!
Price is 650€! shipping included!

By
-------------------------------------------------------------------

Zdaj pa čakam kwa bo reku!
haha
hysterical-1.gif

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Na mobisux forumu imajo pa boti pogovore med sabo...
grin1.gif

http://www.mobisux.com/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3210301&fpart=1

Hotel sem kupiti Nokia Asha, vendar ni uspela zaradi pomanjkanja money.So povej mi, kar bi lahko mobilni set vreden za mene?
aplauz.gif

Sicer pa k meni zelo redko prileti kak tak spam... očitno nimam prjatlov... k bi bli radodarni z emaili vsem po spisku
tongue-1.gif

Nas pa v firmi najdejo na vsake toliko, in valda mam glih jst to srečo, da se javim na telefon. Zadnjič enkrat je klical en tip iz Manchestra, kao da ga zanima (vedel je kaj delamo, torej si je moral vzet čas in pregledat stvari), če bi meli en posel na madžarskem, pa da hoče govorit z direktorjem. Ni hotel povedati več, klical 3x na dan. Na netu je polno napisanega o tem tipu (vedno se isto predstavlja
priden.gif

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
hmmmm....
confused-1.gif

Odgovor nigerijca:

Did you mean the total price including the shipment is 650Euro ? alright here is my email you can send me paypal request then so that i can proceed with the payment and deposit the fund into your account ... christopherrock62@gmail.com
Awaiting for your response

KJE ME ZDAJ LAHKO NATEGNE??????
bonk.gif

Če mu pošljem invoice preko paypala in potem še prilepin tracking od DHL-a?
Jebemu! Zdej pa ne vem več a je nigerijc ali resen kupec!?
10.gif

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
hmmmm....
confused-1.gif

Odgovor nigerijca:

Did you mean the total price including the shipment is 650Euro ? alright here is my email you can send me paypal request then so that i can proceed with the payment and deposit the fund into your account ... christopherrock62@gmail.com
Awaiting for your response

KJE ME ZDAJ LAHKO NATEGNE??????
bonk.gif

Če mu pošljem invoice preko paypala in potem še prilepin tracking od DHL-a?
Jebemu! Zdej pa ne vem več a je nigerijc ali resen kupec!?
10.gif

Nategnit te bo hotel s fake stranjo od paypala, kjer bo vidno, da je plačal, ali pa s kakšnim escrow servisom.... Pa še, to, kolikor jaz vem, ti lahko on dejansko plača prek paypala, potem pa se na paypalu pritoži, da ni dobil... pa si ga najebal:) Ne vem sicer, kako se tak dispute dela, ampak ziher je pizdarija.

Mene so enkrat poskusili, ko sem prodajal iPhone. In pol dobiš mail iz enega čudnega naslova, ki je podoben paypalovem sporočilu. Klikneš na transaction id, pa te da na en login screen... in pol, če si blont baba vpišeš password:) Pol pa veš kaj si naredil. Paypal request si poslal v štartu, kjer je viden tvoj paypal naslov, potem si se pa zlogiral "kao" in pustil še password:) And the fun begins:)

Če koga zanima, naj se javi na PM, pa mu dam forward maila...

Nazadnje urejeno:

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
6
38
nima bit kje drugje vidno plačilo kot pa ko se jaz prijavim v moj paypal profil.
Če prilepim sledilno številko od DHL in bo dostavljeno, ga paypal nebo jebal 5% če bo hotel odpret dispute!
Mogoče kaka druga caka?

Snaga1

Pripravnik
3. sep 2012
257
0
16
Bo pa rekel da je predmet poškodovan ali ponarejen.
Brez skrbi, on je profesionalec, ne boš ga ti nategnil na noben način, samo ignoriraj ga in konec, niti slučajno karkoli pošiljat.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Imam žalostno vest, leta 2008 je umrl moj sorodnik in vsi njegovi neposredni potomci, za njim je ostalo 10 milijonov dolarjefff. Odvetnik, ki to ureja, je že stopil v stik z menoj po mailu.

RIP bogati sorodnik
roza.gif

''I am Barrister Nkufo Jim(S.A.T),writing you in respect of my deceased
client Late Mr.P.A.Stieber (edited by stieber),who died On the 21st of April 2008 along with
his entire family.I have been trying to locate any member of his
family to assist in repartrating the fund he deposited in finance
house valued at USD$10.5million. Please i would like you to contact me
through my private email address(nkufo_jim_03@hotmail.com)so that i
can give you the details concerning the claim.I am looking forward to
hear from you soon. God bless you.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik satelite_mike pravi:
nima bit kje drugje vidno plačilo kot pa ko se jaz prijavim v moj paypal profil.
Če prilepim sledilno številko od DHL in bo dostavljeno, ga paypal nebo jebal 5% če bo hotel odpret dispute!
Mogoče kaka druga caka?

Čaki,a ti resno verjameš,da te NE BO nategnil??
hysterical-1.gif

Vprašat se moraš samo,koliko ljudi so do sedaj nategnili Nigerijci,in koliko ljudi je nategnilo Nigerijce...po mojem je razmerje najmanj 100.000:1
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: