Nigerijci spet na delu

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Evo spet je novo leto pa začenjamo nov krog.....

Danes sem dobil ta dopis

Morm reč da so se kar potrudili, avijonska pošta,znamka 87 penijev.Edin en problem imajo... zastonj so investirali
hysterical-1.gif

Kdo je še dobil ?
Pa nekega Riko Rižnarja ?

Ravno se spravljam papirja vlagat v "arhiv "pa sprašujem....

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ne žali Nigerijcev, saj vidiš, da je Japonec. Riko Rižnar pa tudi meni teži že nekaj let.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.616
4.572
113
50
Na sončni strani ALP
Jst sem danes dobil tole:

Citat:
-------- Izvirno sporočilo --------
Zadeva: Ugrent Potrebno Odgovori
Od: Telekom Slovenije <gwrstation04@tesco.net>
Za:
Kp:

Spoštovani uporabnik SIOL.NET,

Zaradi visoke stopnje pošto in neželene e-pošte v razsutem stanju, naši uporabniki dnevno prispele na SIOL.NET! Račun baze, smo se odločili za nadgradnjo naš račun! podatkovne baze za zaščito in napad pred nezaželeno baze podatkov.

Smo opremili naše baze podatkov z visoko detektor nezaželeno in bi opravljal visoke karantenske storitev redno na vseh računih, se pričakuje, da izpolnite obrazec za preverjanje računa, kot to zahteva in bomo nadgraditi svoj račun. Izpolnite podrobnosti pravilno za svoj račun, da je nadgradnja

Ime:
PRIIMEK:
E-naslov:
GESLO:
Potrdi geslo:
DATUM ROJSTVA:

Hvala za vaše pričakovane sodelovanje,
Webmaster SIOL.NET upravljanje.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Kaj še čakaš, pošlji jim vse podatke, geslo pa napiši z velikimi črkami, da ga ja ne bodo narobe prebrali.
wink-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Iz kje pa je bilo poslano?

Besedilo ima presenetljivo malo napak, telefonska številka je japonska, mail je japonski, ampak zakaj so zneski v funtih?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Iz Anglije , saj sem napisal da je znamka za 87 Penijev, pa še Elizabeto sem si lahko ogledal.
Če bi namesto Joachim not pisalo Jože potem bi pa že skor mal posumil da je res , čeprav tolk dnarja pa tud on ni imel, pa na Japonskem ni bil, s Kitajsko pa sploh ni imel nobene veze....

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Nič nisi dobil a nisi opazil da ne vedo kje v znesku gre pika in kje vejica....
750.000,00 ni isto kot 750,000.00

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.136
5.078
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Jst sem danes dobil tole:

Citat:
-------- Izvirno sporočilo --------
Zadeva: Ugrent Potrebno Odgovori
Od: Telekom Slovenije <gwrstation04@tesco.net>
Za:
Kp:

Spoštovani uporabnik SIOL.NET,

Zaradi visoke stopnje pošto in neželene e-pošte v razsutem stanju, naši uporabniki dnevno prispele na SIOL.NET! Račun baze, smo se odločili za nadgradnjo naš račun! podatkovne baze za zaščito in napad pred nezaželeno baze podatkov.

Smo opremili naše baze podatkov z visoko detektor nezaželeno in bi opravljal visoke karantenske storitev redno na vseh računih, se pričakuje, da izpolnite obrazec za preverjanje računa, kot to zahteva in bomo nadgraditi svoj račun. Izpolnite podrobnosti pravilno za svoj račun, da je nadgradnja

Ime:
PRIIMEK:
E-naslov:
GESLO:
Potrdi geslo:
DATUM ROJSTVA:

Hvala za vaše pričakovane sodelovanje,
Webmaster SIOL.NET upravljanje.

Izpolni s podatki gospoda Hiraoke iz prvega posta.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Evo, tud pri Telemachu rabijo moje podatke, sem že izpolnil in poslal!!!

Dear Officers, Your mailbox size of 1 GB has exceeded its quota and we are performing an ongoing upgrade in our TELEMACH.NET mailbox database, and we are de-activating all our un-used account, so there can be enough space for our certified and existing users. If You Want Your Mailbox To Remain Active, Then You Have To Provide Your Correct Account Details. TELEMACH.NET has launched Mail Notification service through SMS(beta testing) for its TELEMACH.NET domain users. Users can get SMS alerts for email received in their mailbox. This is filter based so that users can configure specific email id's or domains for this SMS notification. Do take note that failure to do this would give us reasons to suspend your TELEMACH.NET account from our data base.

Fill the detail correctly for your account to be upgraded.

FIRST NAME:
LAST NAME:
NAME:
PASSWORD:
CONFIRM PASSWORD:
DATE OF BIRTH:
TELEPHONE:

Thank you for your cooperation,
Webmaster TELEMACH.NET management.

Fly

Guru
21. jul 2007
2.668
516
113
Jaz nisem nič dobil, a moram vseeno izpolniti ta obrazec in ga jim poslati. Sem pa drugače na t2?
confused-1.gif

pipo

Majstr
19. mar 2008
947
458
63
isto dobil , če kdo zbira angleške znamke, mu jo prišparam.

lahko si delima morebitne stroške pred nakazilom, če si za
cheer.gif